Uudella lajikkeella suurempi sato ja parempaa laatua

Uusi kasvukausi siintää jo ajatuksissa, ja siemenkauppaa käydään vilkkaasti. Kattavasta lajikevalikoimastamme löydät niin kauden huippu-uutuudet kuin tutut suosikit. Helppo tapa varmistaa lajikekehityksen tuoma satohyöty on valita uusi, satoisa lajike. Huippusatoisa, laatuominaisuuksiltaan nykykäytön tarpeita vastaava lajikeuutuus yhdessä terveen, sertifioidun siemenen ja muiden tuotantopanosten Kasvuohjelman mukaisen käytön kanssa varmistaa viljelysi tulosta.

Kannattaisiko Sinunkin päivittää lajikkeesi uudempaan ja kotiuttaa lajikekehityksen tuomat lisäeurot, jos et sitä ole jo tehnyt? Ohessa esimerkkejä lajikekehityksestä niin satoisuuden kuin laadunkin osalta tämän kauden uutuuslajikkeiden ja vanhempien, vielä laajalti viljelyssä olevien lajikkeiden kesken.

Satoparannus uudella lajikkeella

Kaksitahoiset ohrat ovat saman kasvuaikaluokan lajikkeita.

Laatuparannus uudella kauralajikkeella

Lähde: Viralliset lajikekokeet 2011-2018. Lajikkeet ovat saman kasvuaikaluokan lajikkeita.

Uutuusvalikoimamme viljan siemenissä keväälle 2020

Kauden huippu-uutuuksien siemenkauppaa käydään nyt kiivaasti. Älä viivyttele, parhaat viedään päältä. Asiantuntevat myyjämme auttavat Sinua lajikevalinnassa. Laadukkaat sertifioidut siemenemme ovat tilattavissa verkkokaupasta tai myyjältäsi kevään kylvöille. Hyödynnä rahtivapausetusi – etu voimassa toistaiseksi.

Katso uutuusvalikoima alta kohdasta Liittyvät tuotteet.