Kasvinsuojeluaineiden ennakkokauppa on alkanut!

Valikoimamme on Suomen kattavin. Ostamme kaikki tuotteet suoraan alkuperäisvalmistajilta. Asiantuntijamyyjämme tarjoavat tuttuun tapaan neuvot tilan kasvinsuojeluongelmien ratkaisemiseksi valmiiksi mietittyine ruiskutusohjelmineen.

Kasvinsuojelu, Amazone

Celest Trio

Celest Trio on nestemäinen peittausaine kaikille viljoille. Laaja teho eri Fusarium – lajeihin auttaa tasaisessa ja voimakkaassa itämisessä. Saatavilla myös 50 litran pakkauskoossa.

Pixxaro EC

Viljoilla esiintyvien rikkakasvien resistenssi tiettyjä tehoaineita vastaan on kasvava ongelma ja se tulee ottaa vakavasti. Pixxaro EC on markkinoiden vahvin resistenssin rikkoja, joka toimii nopeasti ja näkyvästi myös kuivissa olosuhteissa.

Elatus Era

Viljan kasvitautien torjunta on astunut Suomessa askeleen eteenpäin uuden kemian myötä. Elatus Era on tehonsa ja suoja-aikansa puolesta SDHI-aineryhmän parhaimpia. Elatus Era on käyttövalmis seos.

Propulse FX

Propulse FX –tuplapakkaus kuuluu myös viljan tautitorjunnan SDHI-ryhmään. Pakkauksen kahdella tuotteella kasvustoa suojaa kolme eri tehoainetta ilman pohjavesialueiden käyttörajoitusta.

YaraVITA Starphos MnP

YaraVITA Starphos MnP: magnaani ja pieni fosforipiristys heti keväällä auttaa viljakasvuston alkuun, vaikka kevät olisi viileämpikin. Ruiskutus ajoittuu samaan hetkeen Moddus Evo – käsittelyn kanssa ja hoituu tankkiseoksella.