Kevättä kohti -ennakkohinnoin

Kasvinsuojeluaineiden perusvalikoiman hankintaa kannattaa pohtia jo talvikuukausina. Aurinko paistaa nyt joka päivä korkeammalta ja syysviljojen ensimmäinen kasvinsuojelutoimi tulee ennen kuin huomataankaan.

Hankkijan kasvinsuojelukauppa on avattu ennakkohinnoin.

Viljan rikkakasvitorjuntaan on rekisteröity UUTUUS Rexade, joka sopii syysvehnille erinomaisesti. Sen käyttöalue kattaa kevät- ja syysvehnän, rukiin ja ruisvehnän. Rexade torjuu sekä leveälehtisiä että heinämäisiä rikkakasveja, esim. hukkakaura, luoho, matara jne. Tuote sisältää arylex-tehoainetta, joten se ehkäisee pienannosaineita kestävien rikkakasvikantojen kehittymisen.

Pixxaro Premium tuplapakkaus riittää rikkatorjuntaan 20 viljahehtaarille. Tuoteratkaisu on markkinoiden vahvin resistenssin rikkoja, joka toimii nopeasti ja näkyvästi myös kuivissa olosuhteissa.

YaraVITA-tuoteryhmässä on uusi tulokas, YaraVITA Multicrop Bio. Se sopii parhaiten palko- ja öljykasveille sekä kuminalle. YaraVITA Gramitrel B sekä Starphos MnP ovat viljakasvustojen lehtilannoittamisen ykkösvalinnat.

Elatus Era on tehonsa ja suoja-aikansa puolesta SDHI-aineryhmän parhaimpia tautitorjunta-aineita. Elatus Era on käyttövalmis seos.

Propulse FX – tuplapakkaus kuuluu myös viljan tautitorjunnan SDHI-ryhmään. Pakkauksen kahdella tuotteella kasvustoa suojaa kolme eri tehoainetta ilman pohjavesialueiden käyttörajoitusta.

Kylvitkö syksyllä öljykasveja? Korvetto-uutuustuotteella on hyvä torjua rikkakasvit aikaisin keväällä.

Asiantuntijamyyjämme tarjoavat tuttuun tapaan neuvot tilan kasvinsuojeluongelmien ratkaisemiseksi valmiiksi mietittyine ruiskutusohjelmineen.