Strohfelder – Innovatiiviset kuivikeratkaisut ammattilaisille


Katso miten Strohfelder olkikuivikeryyni imee veden itseensäYlivoimainen imukyky: yli 400% omapainoon nähden
Kuivikkeitten kuivuminen parressa tapahtuu nopeasti, se varmistaa eläimille puhtaan ja kuivan alustan.

Täysin pölytön
Strohfelder® ammattikuivikkeet ovat täysin pölyttömiä. Kuivikkeen tuotanto- ja pakkausvaiheessa on poistettu kaikki pölyt ja pienemmät ainesosat. Tuotteet eivät sisällä myöskään mitään kemikaaleja, hajusteita, uutteita tai sidonta-aineita. Edellä mainitut saattavat aiheuttaa siipikarjalle ja myös ihmiselle allergisia reaktioita.

Lämpökäsitelty 120°C asteessa, ei haitallisia mikrobeja
Lämpökäsittely tekee Strohfelderin kuivikkeista yhden turvallisimmista kuivikkeista markkinoilla. Mahdolliset homeet, sienet, salmonella- tai coli-bakteerit ja muut riskitekijät ovat eliminoitu lämpökäsittelyn yhteydessä. Lämpökäsittely takaa myös kuivikkeen alhaisen kosteuden, joka Strohfelder® kuivikkeissa jää alle 8% omapainosta. Tämän johdosta Strohfelder® kuivikkeet sisältävät enemmän kuiviketta.

Eliminoi ammoniakin hajun
Strohfelder kuivikkeet absorboi ja eliminoi ammoniakin hajua, jonka ansiosta myös sisäilman laatu paranee huomattavasti, taaten huomattavasti paremman eläinten viihtyvyyden sekä paremman ruokahalun.

Lisäksi:
Näiden ominaisuuksien ansiosta, Strohfelder kuivikkeiden kulutus on jopa 50% pienempi verrattuna perinteisiin kuivikkeisiin. Lisäksi työaikaa säästyy kun levitykseen ja puhtaanapitoon käytetty aika vähenee. Eläimet ovat terveempiä ja tyytyväisempiä.

Itävallassa valmistetuissa tuotteessa ei ole afrikkalaisen sikaruton riskiä. Kuivike ei tuki lieteputkistoja ja -kuiluja. Tuote saatavilla 18 kilon paperisäkissä tai myös 1000 kg:n suursäkeissä.

Katso mitä mieltä Uusitalon tilalla ollaan Strohfelderin olkikuivikeryynistä