E-vitskut nyt −15 %

E-vitamiinilisä vähentää lypsylehmien utaretulehduksien riskiä.

Jos stressaat, ota vitamiineja! Sama pätee nautojen ruokintaan, jossa erityisesti E-vitamiinitäydennys on tarpeellista. Umpikausi, korkea tuotos, nopea kasvu ja tautipaine muun muassa lisäävät elimistön vitamiinitarpeita. E-vitamiini toimii naudan elimistössä antioksidanttina, soluja suojelevana aineena, joka tukee vastustuskykyä. Antioksidanttivaikutuksensa ansiosta riittävä E-vitamiinilisä vähentää lypsylehmien utaretulehduksien riskiä ja lyhentää niiden kestoa jopa 50 %:lla (DSM).

E-vitamiiniruokinta säilyttää lihan värin kirkkaan punaisena pidempään.

Lihanaudoille syötetyllä E-vitamiinilla on vaikutusta erityisesti lopputuotteen laatuun. Runsas E-vitamiiniruokinta kasvukaudella vähentää leikatun ja jauhetun lihan hapettumista säilyttäen lihan värin kirkkaan punaisena pidempään. E-vitamiinin määrä lihanautojen ruokinnassa tulisi tuplata 100 päivää ennen teurastusta, jotta hyödyt lopputuotteen laatuun saavutettaisiin.

Erityisesti syötettäessä vastapuitua viljaa tai tuoresäilöttyä viljaa, tulee lisä E-vitamiinin saanti varmistaa. Kuivattuun viljaan varastoinnin aikana alkaa muodostua E-vitamiinia, mutta vastapuitu ja tuoresäilötty vilja eivät sitä sisällä. Kaikki Hankkijan E-vitamiinivalmisteet sisältävät runsaasti seleeniä, joka turvaa E-vitamiinin tehokkaan hyväksikäytön.

Kampanjatarjouksena kaikki E-vitamiinit −15 % normaalihinnasta, kampanja voimassa 1.8.-30.9.2018.

Kysy lisää tilallesi sopivista E-vitamiinivalmisteista ruokinta-asiantuntijoiltamme.