Suvi Säilöheinä - Laadukasta heinää läpi vuoden

Hyvälaatuinen karkearehu on onnistuneen ruokinnan perusta. Maittavassa, pölyttömässä ja helppokäyttöisessä säilöheinässä ravintoarvot ovat kohdallaan. Säilöheinä sopii naudoille ja hevosille. Kuivana ja tiukasti pakattuna sen varastointi on vaivatonta ja säilyvyys erinomainen. Laatutavoitteista voit sopia valmiiksi tuottajan kanssa juuri sinun tilasi tarpeiden mukaisesti.

Erityisesti hevosille suunniteltu timoteivaltainen heinä Tiukkaan kanttipaaliin paalattu Suvi Säilöheinä on paras vaihtoehto korsirehuksi nykyaikaiseen hevosten ja ponien ruokintaan. Voit tilata tallillesi ennakkoon hevosillesi sopivaa Suvi Säilöheinää. Tuottajilla on käytössään analyysimenetelmä, jonka avulla voidaan määritellä juuri oikea korjuuajankohta. Korjuuhetkellä voidaan vaikuttaa heinän valkuaispitoisuuteen ja mm. kosteuteen.


Suvi säilöheinän muovitus
•Siemenseos suunniteltu hevosen tarpeiden mukaan
•Kuiva-aine 60-80 % asiakkaan toivomuksen mukaan
•Valkuainen 5-12 % asiakkaan toivomuksien mukaan
•Saatavana myös tuotteen tarkka ravintosisältö
•Jokainen valmistuserä on jäljitettävissä

 

Suvi Säilöheinää on saatavissa kahdessa eri paalikoossa: •Suurpaali, paino n. 350 kg, koko 80 x 90 x 155 cm
•Pienpaali, paino n. 235 kg, koko 80 x 90 x 100 cm


Keskimääräinen kulutus vuodessa hevosta kohti on 11-14 paalia (80 x 90 x 155 cm). Suvi Säilöheinää on saatavilla myös biologisella Feedtech- rehunsäilöntäaineella käsiteltynä.


Tilaussopimukset tehdään lähimmässä Hankkijan myymälässä tai suoraan Suvi Säilöheinän tuottajien kanssa. Tuottajat ovat palveluksessasi valmiina tekemään juuri Sinun eläimillesi sopivaa Suvi Säilöheinää, oli kyseessä kilpa- harraste- tai siitoshevoset, varsat, ponit tai naudat.

 
Suvi Säilöheinän tekoa.
Suvi Säilöheinän tekoa.

Viimeksi katsomani tuotteet