Tilavilja-palvelu maatilojen väliseen viljakauppaan

Punnittua Tila-viljaa!
 

Suomen Rehun kehittämä Tilavilja-palvelu tuo helppoutta ja riskittömyyttä maatilayritysten väliseen viljakauppaan. Tilavilja-palvelussa on mahdollista myydä ja ostaa viljaa Suomen suurimman viljanostajan, Hankkija-Maatalouden kautta luotettavasti ja vankalla ammattitaidolla. Palvelun kautta toimitetaan erityisesti vehnää lihasiipikarjatilojen tarpeisiin, lisäksi myös kauraa ja ohraa voidaan toimittaa kotieläintiloille.

 
Punnittua Tila-viljaa!

Luotettavaa tekniikkaa
Tilavilja-autossa on viranomaisten hyväksymä ja kalibroima vaakajärjestelmä, jolla viljakuorma saadaan heti punnittua. Auton tekniikka mahdollistaa viljakuorman purkamisen joko siiloon puhaltamalla tai kippaamalla.

Autossa kulkee mukana pika-analysaattori, jolla auton kuljettaja mittaa heti lastausvaiheessa viljaerän valkuaispitoisuuden noin +/- yhden prosenttiyksikön tarkkuudella. Lisäksi viljaerästä otetaan toinen näyte, joka analysoidaan Hankkija-Maatalouden rehu- ja viljalaboratoriossa. Nämä laboratoriossa tehdyt analyysit ovat hinnoittelun peruste.

Maatilalaatua
Tilaviljan tavoitteena on ohjata viljakuormat myyvältä tilalta ostavalle tilalle ilman välipurkuja. Lastausvaiheessa kuljettaja tekee viljalle normaalin aistinvaraisen arvioinnin, jonka kriteerit ovat samat kuin teollisuuteen toimitettavalla viljalla.
Tilavilja on maatilalaatua, joka on puhtaudeltaan samankaltaista kuin omasta kuivurista otettu vilja. Esimerkiksi oljenpätkiä on kotikuivureissa kuivatussa viljassa luontaisesti.

Varmuutta ja vaivattomuutta
Agrimarketin Tilaviljan ostaminen ja myyminen on yhtä helppoa kuin rehutilauksen teko. Oman tutun maatalousmyyjän kanssa voidaan tilakäynnin yhteydessä sopia myös viljan ostosta tai myynnistä.

Hankkija-Maatalouden viljaosasto kartoittaa sopivimman viljaerän, joka vastaa parhaiten laadultaan ja logistiikaltaan asiakkaan tarvetta. Kuljetusten järjestämisestä sekä lastaus- ja purkuaikojen tiedottamisesta tekstiviestillä huolehtii Movere. Asiakas voi luottavaisin mielin odottaa viljakuormaa.

Tieto viljan saatavuudesta, toimitusajasta sekä hinnoittelusta, joka perustuu voimassa olevaan markkinahintaan antaa varmuutta tuottajalle.

Lisätietoja:
Torsti Korte, viljapäällikkö
puh. 010 768 3370, torsti.korte@hankkija.fi

 

Viimeksi katsomani tuotteet