Rikkakasvien torjunta-aineet

Hankkijalta löydät kattavan valikoiman torjunta-aineita rikkakasveille. Tutustu alla oleviin tuotteisiimme ja osta rikkakasvien torjunta-aineet lähimmästä Hankkijan myymälästäsi tai verkkokaupasta!

Muista: Kasvinsuojeluaineita saavat ostaa vain kasvinsuojeluainetutkinnon suorittaneet henkilöt. Tutkinto tulee suorittaa viiden vuoden välein. Lisätietoja: www.tukes.fi Kasvisuojeluainetutkintotodistuksen lähettäminen verkkokaupassa 1. Skannaa todistus tai ota siitä valokuva. 2. Rekisteröidy/kirjaudu verkkokauppaan. 3. Sisäänkirjautuneena mene Omiin tietoihin, jotka löytyvät sivuston oikeasta yläkulmasta. Valitse Oma tili. 4. Valitse perustiedot välilehden alta Kasvinsuojeluainetutkinto. 5. Paina Selaa –painiketta ja hae oikea tiedosto. Tiedosto saa olla kooltaan maksimissaan 5 Mb. 6. Merkitse todistuksen viimeinen voimassaolopäivämäärä. Päivämäärä voi olla maksimissaan viiden vuoden päässä tulevaisuudessa. 7. Paina Lähetä. Lähettämisen jälkeen todistus käsitellään Hankkijalla ja kasvinsuojeluaineiden ostaminen on mahdollista kaikista myyntikanavista.

Kasvinsuojeluaineilla ja Yara Vita-tuotteilla on käytössä tuoteryhmäkohtainen alennustaulukko 0,5-7%. Muista siis tilata Yara Vita -tuotteet samalla tilauksella kasvinsuojeluaineiden kanssa. Lopullinen alennusprosentti ja tilauksen loppusumma määräytyvät ostoskorissa.

Yli 2000 € toimitukset rahtivapaasti.

 

Lue myös nämä

Videot

Näistä ilmoitimme

Viimeksi katsomani tuotteet