Kasvinsuojeluaineilla ja Yara Vita-tuotteilla on käytössä tuoteryhmäkohtainen alennustaulukko.

Lopullinen alennusprosentti ja tilauksen loppusumma määräytyvät ostoskorissa.

Select + RENOL

Tuotekoodi: HM83800

299,10 € / KPL (sis. alv 24%)

( 299,10 € / , sis. alv 24%)
Tarkista myymälöiden saldot

Tuote on myynnissä vain myymälöissä

Pakkauskoko: Select 3 l + RENOL 3 l.

Kylänurmikan ja muiden yksivuotisten heinämäisten rikkakasvien torjuntaan sipuli-, porkkana- ja mansikkaviljelmiltä sekä puuvartisten kasvien taimitarhoilta.
 

Ominaisuudet:

Select tehoaa useisiin heinämäisiin rikkakasveihin kuten kylänurmikkaan. Aine imeytyy lehtien kautta kasviin, ja se kulkeutuu systeemisesti kasvin maanalaisiin osiin.

Vesimäärä:
100-200 l/ha, mansikalla ja puuvartisilla koristekasveilla taimistoissa 300-400 l/ha

Käytössä huomattavaa:
Selectin sisältämä liuotin irrottaa tehokkaasti ruiskun tankkiin jääneet mahdolliset epäpuhtaudet, jotka voivat aiheuttaa vioituksia. Siksi ruisku on pestävä huolellisesti ruiskun pesuaineella (All Clear Extra) ja vedellä ennen ruiskutusta ja ruiskutuksen jälkeen. Lehtivioituksista erikseen.

Tankkiseokset:
Selectiä voidaan sekoittaa useimpien rikkakasvi- ja hyönteisaineiden kanssa, mm. Goltix, Meta ja fenmedifaamivalmisteet, Mavrik, Sumi-Alpha sekä mangaanin ja boorin kanssa. Sekoitettaessa Selectiä muiden valmisteiden kanssa on kuitenkin mahdollista, että teho rikkaheiniin heikkenee, ja siksi suositellaan mieluummin 3-5 päivän väliä eri rikkakasviaineiden välissä.Säilytys: Säilytettävä pakkaselta suojattuna.

Tehoaine: kletodiimi 240 g/l

 
 
 

Viimeksi katsomani tuotteet