Nurmen Kasvuohjelma

Nurmen Kasvuohjelma kokoaa tietoa kannattavan nurmituotannon avaintekijöistä ja esittelee uusia mahdollisuuksia kannattavuuden parantamiseen.

Maan kasvukunto -osiosta löytyy perustietoa, joka kannattaa ottaa huomioon hyvän sadon mahdollistamiseksi. Valitse nurmiseos ja lajikkeet -osiossa ovat nyt myös kokoviljasäilörehut, jotka ovat varteenotettava vaihtoehto osana tilan viljely- ja ruokintastrategiaa. Kasvinravitsemus-osiosta löydät kätevästi toimenpiteet tavoitteen mukaisen nurmisadon tuottamiseen. Rikkakasvien torjunta -osiosta löydät tietoa onnistuneesta kasvinsuojelusta. Säilöntä-osiosta löytyy kasvuston, korjuun, säilöntä- ja syöttövaiheen vaikutukset säilörehun laatuun sekä tuoteratkaisut. Nurmisäilörehun täydennys ruokinnassa -osiosta löydät hyvän säilörehun avaintekijät ruokinnan kannalta ja vinkit oikeaan täydennykseen.

Tutustu myös Nurmen Kasvuohjelman havaintopaikkojen koetuloksiin ja Ajankohtaista-osioon, josta löytyy ajankohtaisia asioita nurmiviljelystä ja Nurmen Kasvuohjelmatoiminnasta.

Ratkaisu kannattavaan nurmentuotantoon

 

Maan kasvukunto

Valitse nurmiseos ja lajikkeet

Kasvinravitsemus

Nurmen rikkakasvien torjunta

Säilöntä

Nurmisäilörehun täydennys ruokinnassa

Ajankohtaista Nurmen Kasvuohjelmassa

 

Videot

Näistä ilmoitimme