Nurmen Kasvun Paikka -tilaisuudet 2019

Nurmen Kasvun Paikka-tilaisuudet alkavat 29.5.2019 Orimattilasta Minna ja Samu Vildenin tilalta. Kiertue jatkaa 4.6. Jalasjärvelle Koskenoja Oy:n tilalle ja 5.6. pidetään asiakastilaisuus Mikkelissä Lukella sekä 6.6. Luken Maaningan koeasemalle.

Keski-Pohjanmaan Kannuksen yksikössä tilaisuus on 11.6.2019 ja Marko Revon tilalla Simossa 18.6.2019.

Nurmen Kasvuohjelman tavoitteena on hakea viljelytoimenpiteiden kautta keinoja säilörehun kannattavaan tuotantoon ympäristö huomioon ottaen. Säilörehun tuotantokustannus on keskeinen tilan kannattavuuteen vaikuttava tekijä ja hehtaarisato vaikuttaa suoraan säilörehun tuotantokustannukseen. Kasvunohjelman mukaisilla toimenpiteillä on mahdollista nostaa kuiva-aineen hehtaarisatoa jopa 2 000 kg.

Havaintotiloilla on peltolohkoille tai koeruuduille tehty erilaisia lannoitus ja kasvustokäsittelyitä. Osalla havaintotiloista on nähtävillä useampia nurmiseos ja -siemen havaintokaistoja.

Täsmäviljely tuo myös uusia mahdollisuuksia viljelytoimenpiteiden tarkentamiseen. Tilaisuuksissa esittelemme täsmäviljelyn mahdollisuuksia nurmentuotannossa.

Mukana tilaisuuksissa myös Hankkijan yhteistyöverkosto mm. Yara, Boreal, Artturitiimi, Eastman, DeLaval, Eurofins, Corteva ja useissa tilaisuuksissa myös paikalla Luke, Proagria, Snellman ja kalkitusasiat.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan nurmiviljelyyn liittyvistä asioista.


Ilmoittaudu Kasvun Paikka-tilaisuuksiin tapahtumakalenterimme kautta!