YaraCON 24/7 - kohti uuden sukupolven asiakaskokemusta

Yara kehittää viljelijöille uuden sukupolven kasvinravitsemusratkaisuja. YaraCON 24/7 on autonomisesti toimiva palvelualusta, joka tuo maatalousalan tuotteet kaikkien viljelijöiden saataville ajasta ja paikasta riippumatta.

”Yara Digital Farming -yksikön tavoitteena on olla maailman johtava digitaalisten kasvinravitsemusratkaisujen tuottaja. YaraCON 24/7 on käytännön esimerkki siitä, kuinka uudet palveluratkaisut vastaavat kehittyviin asiakastarpeisiin. Kehitämme ratkaisuja, joita voidaan ottaa käyttöön maailmanlaajuisesti”, kertoo kumppanuuksia Yaralla kehittävä Mikko Jääskeläinen.

Yara CON 24/7 -kontissa hyödynnetään tiedonhallintaa ja RFID-teknologiaa, joista Suomessa on erityisosaamista. Niitä käytetään myös esimerkiksi rakennusteollisuudessa. Käyttäjät tunnistautuvat ennen sisäänpääsyä ja suojatut tiedonsiirtoyhteydet tukevat uusia maaseudun palveluja.

”YaraCON 24/7 on alusta, jonka ympärille tuomme tuote- ja palvelukonsepteja. Haluamme olla aktiivinen toimija ja kehittää markkinaa yhdessä kauppakumppaneidemme kanssa”, sanoo Yaran Suomen ja Baltian kaupallinen johtaja Timo Räsänen.

 

Uusi ratkaisu kaikkien koettavissa Okra-maatalousnäyttelyssä

”Suomessa myydään nyt ennätysmäärä YaraVita-lehtilannoitteita. Tulevaisuudessa YaraCON 24/7 tarjoaa viljelijälle mahdollisuuden hakea YaraVita-lehtilannoitteita kaikkina vuorokaudenaikoina. Etuna on myös, että konttia on helppo siirtää tarvittaessa paikasta toiseen”, kertoo markkinointipäällikkö Lauri Heimala Yara Suomesta.

Uusi palvelualusta on nyt testattavana, ja teknisiä ratkaisuja kehitetään yhdessä kumppaneiden kanssa. Viljelijät pääsevät kokeilemaan uutta palvelua Okra-maatalousnäyttelyssä heinäkuun alussa.

Onnistuneen testivaiheen ja käyttäjäkokemuksen viimeistelyn jälkeen ratkaisun laajentumismahdollisuudet ovat mittavat Suomessa ja muualla maailmassa.

Lisätietoja:

Lauri Heimala, Markkinointipäällikkö, Yara Suomi Oy, puh. 050 5268 565
Mikko Jääskeläinen, Partnership Manager, Yara International ASA, puh. 050 3852 044

 

YaraCON 24/7 -kontti Timo Ylä-Rakkolan tilalla

YaraCON 24/7 -kontti nähtävissä Kasvun Paikka -tilaisuudessa Timo Ylä-Rakkolan tilalla torstaina 27.6. Osoite on Kivisaarentie 5, Elimäki.