Hankkijan huipputuotteet peltoviljelyyn

Huipputuote jaettuun lannoitukseen

Tutustu YaraMila-lannoitevalikoimaan

YaraMila Y 10 sopii suurelle osalle pelloista kylvölannoitukseen. Sadalla typpikilolla tulee 17 kiloa fosforia ja kasvukauden lannoituksen tarkentamiseen löytyy sopiva tuote YaraBela-sarjasta riippuen lohkon rikkitarpeesta.

YaraMila Y 10 (24-4-4-2) -lannoitteessa on tasapainoinen ravinnekoostumus kaikille kasveille. Se sopii erityisesti fosforiköyhille maille ja on erinomainen vaihtoehto viljatiloille jaettuun lannoitukseen. Fosfori riittää korkeilla satotasoilla maille, joiden fosforiluokka on tyydyttävä ja matalammilla satotasoilla maille, joiden fosforiluokka on välttävä. Tuote sisältää lisäksi kaliumia, rikkiä, booria ja seleeniä.

 

Hivenpitoinen, reilusti seleeniä sisältävä tuote karjanlannan täydennykseen

Tutustu YaraBela-lannoitevalikoimaan

Yara Hivensalpietari Se+ on vastaavasti kotieläintilan huippuvalinta. Yara HIVENSALPIETARI Se+ (26-0-1) täydentää oivallisesti karjanlannan ravinnekoostumusta, sillä se sisältää runsaasti rikkiä ja magnesiumia sekä hivenravinteista mangaania, sinkkiä ja booria. Se sopii erityisesti nurmilohkoille, joilla karjanlanta riittää turvaamaan nurmen kaliumintarpeen.

Korkeampi seleenipitoisuus turvaa optimaalisen rehun seleenipitoisuuden korkeammillakin karjanlannan käyttömäärillä eikä seleeniä tarvita kivennäislisinä.

 

UUTUUS! NK-lannoite korkeaa satotasoa tavoitteleville nurmitiloille

Tutustu uutuuteen!

Yara NK 2 Hiven sisältää kasveille tärkeimmät hivenravinteet. NK-lannoite joka sopii säilörehunurmen kesälannoituksiin sekä vilja ja öljykasvilohkoille, jotka eivät tarvitse fosforilannoitusta. Sisältää seleenin lisäksi booria, mangaania ja sinkkiä. Suositeltu käyttömäärä nurmille karjanlannan täydennykseen 120-330 kg/ha ja öljykasvien kevätlannoitukseen 200-500 kg/ha.