Kasvun paikka LIVE – Viljan ja nurmen asiakastapahtumat verkossa 2021

Kasvukaudella 2021 asiakastilaisuudet lähetetään suorina live-lähetyksinä pellon laidalta. Pääset seuraamaan tilaisuuksia netin kautta YouTubesta.

Kasvun paikka LIVE | Syysviljat

22.4. tilaisuudessa aiheina olivat syysviljojen kasvukauden aikaiset lannoitus- ja kasvinsuojelutoimenpiteet, joilla tavoitellaan laadullisesti hyvälaatuista viljaa.

Asiantuntijoina tilaisuudessa:
- Lannoitus, Taija Saari, Yara
- Kasvinsuojelu, Antti Jaakkola, Syngenta
- Lajikkeet, Sami Kivistö, Hankkija
- Täsmäviljely, Teemu Helkala, Hankkija

Seuraavat Kasvun paikka LIVE -lähetykset

Linkit tapahtumiin ilmoitetaan lähempänä lähetysajankohtaa.

Kasvun paikka LIVE | Nurmi 26.5.2021 klo 13–14
Maito- ja lihanautatiloille suunnattu nurmiaiheinen asiakastilaisuus, jossa aiheina ovat nurmen lannoitus ja rikkakasvien torjunta sekä nurmen säilöntä. Ajankohtaista asiaa Nurmen Kasvuohjelman Mäntsälän koeruutujen ääreltä.

Kasvun paikka LIVE | Kevätviljat 8.6.2021 klo 13–14
Tapahtuman aiheena on kevätviljojen lannoitus, kasvinsuojelu ja lajikkeet, sekä täsmäviljelystä FieldSense-sääasema ja peltojen maaperäskannaus.

Tunnetko peltosi | Field Tour 15.6.2021 klo 13–14
Viime syksynä lanseerattiin uusi täsmäviljelypalvelupaketti Hankkijan peltoskannaus. Asiakastilaisuus lähetetään suorana pellolta, jossa on viime vuonna tehty maaperäskannaus. Tilaisuudessa kerrotaan, miten maaperäskannauksen tuloksia pystytään hyödyntämään lannoituksen, kalkituksen sekä kasvinsuojelun toimenpiteitä suunniteltaessa.

Yara, Syngenta, Corteva, Kasvuohjelma, Hankkija