Katso videoita Viljan Kasvuohjelman ohra-kaistoilta Vähässäkyrössä

Viljan Kasvuohjelma, Vähäkyrö

Viljan Kasvuohjelman kaistat on perustettu pellolle tilalla, joka käyttää sian lietelantaa viljojen lannoituksessa. Havaintokaistoilla havainnoidaan, miten sian lietelantaa tulee täydentää, jotta tilan pellolta saadaan tuotettua mahdollisimman korkea sato, josta saadaan valkuaista lihasikojen ruokintaan. Kaistat on lannoitettu lietteen lisäksi YaraMila NK 2 ja Hiven Seleenisalpietari Se+:llä. Katso avaimet onnistuneet ohran viljelyyn videoilta.

Yara: Kunnon, hyvä ja tasapainoinen kylvölannoitus on perusta tasapainoiselle ohran viljelylle. Miten sian lietelantaa täydennetään oikein ja mitä hivenravinteita kasvusto tarvitsee kasvukauden aikana.

Syngenta: Ohran vahva ja tasainen kasvuunlähtö on perusta hyvälle ohrasadolle. Korrensääteiden käyttö ohralla sekä kaksivaiheinen tautientorjunta Amistar- ja Elatus Era-valmisteilla.

Corteva: Kestävän pihatähtimön (vesiheinän) torjunta Pixxaro Premiumilla. Tankkiseosmahdollisuudet Axialin, YaraVita-lehtilannoitteiden ja Moddus-kasvunsääteiden kanssa.