Luomukotieläinten ruokinta

 

Luomunautojen ruokinta

Luomunautojen rehut valmistetaan Hankkijan omalla Kotkan tehtaalla kotimaisia luomuraaka-aineita hyödyntäen. Valikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen tarpeeseen, täysrehuista tiivisteisiin ja vasikkarehuihin.
Koska luomutuotannossa keskeistä on tilan kotoisten rehujen mahdollisimman tarkka hyödyntäminen, tarjoamme luomutiloille myös tilakohtaisesti suunniteltuja Sopiva®-rehuja ja -kivennäisiä. Sopiva®-tuotteet optimoidaan tilan omien säilörehu- ja vilja-analyysien perusteella tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi.

Kattavasta erikoisrehuvalikoimamme täydentää luomutilojen tarpeet luomutuotantoon soveltuvilla kivennäisillä, nuolukivillä, vitamiinilla ja juomarehulla.

Siipikarjan luomutuotantoon

Hankkijan oma luomutuotantoon erikoistunut rehutehdas Kotkassa valmistaa kotimaisia luomuraaka-aineita hyödyntäen luomurehuja niin muniville kanoille kuin broilereille. Munivien kanojen Luonnon Punaheltta rehut on suunniteltu niin, että tarvittava vilja ja kalajauhotäydennys tehdään tilalla.

Pihakanoille paras tuote on Luonnon Punaheltta täysrehu 25 kg säkissä.

Luomukalkkunoiden ruokintaan valikoimastamme löytyy Luonnon Kalkkuna täysrehu ja -tiiviste. Rehut valmistetaan sisaryhtiömme luomutehtaalla Tanskan Janderupissa. Rehut on pakattu 750 kg suursäkkiin.

Sikojen ruokintaan

Luomusikojen ruokintaan suunnitellut Luonnon Nasu Porsas, Emakkotiiviste ja Sikatiiviste valmistetaan Hankkijan sisaryhtiön luomutehtaassa Tanskan Janderupissa. Rehuja on saatavilla niin 750 kg suursäkeissä kuin irtotoimituksina.

 

Näistä ilmoitimme

Viimeksi katsomani tuotteet