Piippo paalauslangat ja -verkot
 

PAALAUSLANGAT

Kaikille paalaimille soveltuvat Piippo-paalauslangat ovat tunnettuja helppokäyttöisyydestään ja lujuudestaan. Piipon lujat langat on tutkittu ja testattu oikeissa olosuhteissa. Nukkaamattoman ja kovaakin käsittelyä kestävän Piippopaalauslangan ominaisuudet alentavat rehunkäsittelykustannuksia ja lisäävät paalaustehokkuutta.

 

Piippo-suurpaalauslanka 115 - 130 m/kg

Piippo-suurpaalilangat ovat jämäkkää laatutavaraa. Tuotespesifikaatio ilmoittaa todelliset juoksumetrit eikä vain nimellismittoja. Tämä takaa sen, että viljelijä voi valita sopivan langan vallitseviin paalausolosuhteisiin. Piipposuurpaalilangan huippukorkeat solmulujuudet mahdollistavat todella tiukat paalit.

Piippo-paalauslanka 400 m/kg

Tämä paalauslanka sopii kaikkiin kovapaalaimiin. Lanka ei nukkaa solmijalaitetta ja solmut pysyvät siinä varmasti. Langan solmulujuus on 65kp ja suoralujuus 100kp. Hyvä solmulujuus takaa paalin solmujen säilyvyyden kovassakin käsittelyssä ja talvisäilytyksen aikana. Kahden rullan pakkaus riittää noin 650 paaliin.

Piippo-pyöröpaalauslanka 600 m/kg

Pyöröpaalauslangan edullinen metrihinta pudottaa paalauslankakustannukset jopa neljännekseen entisestä. Kahden rullan pakkaus riittää yli 100 pyöröpaaliin. Lisäaineen ansiosta pyöröpaalauslanka pysyy paremmin kiinni paalissa, jolloin siihen ei jää siirtelyä haittaavia ja häiritseviä lankoja. Langan väri on valkoinen, jotta se ei näy kalvotetun paalin alta. Näin paalin säilyvyys varmistetaan ja lintujen aiheuttamat tuhot minimoidaan.

Piippo-sisalpaalauslanka 200 - 300 m/kg

Piippo-sisalpaalauslanka on ympäristöystävällinen vaihtoehto sekä pyörö- että kovapaalaukseen. Venymätön sisalpaalauslanka on valmistettu agave-kasvin kuidusta.

 

PAALAUSVERKKO

Piippo Oy:n perusteellisen tuotekehityksen ja testauksen tuloksena syntyi markkinoiden paras paalausverkko, jossa korkea laatu on vakiovarusteena. Toimintavarman Piippopaalausverkon erikoisominaisuuksien ansiosta paalaaminen on tehokkaampaa, vaivattomampaa ja taloudellisempaa. Piippo Oy:n moderni tuotantolaitteisto takaa paalausverkon tasaisen laadun ja oikean metrimäärän.

Piippo-paalausverkolla paalaaminen on helppoa kuin heinänteko - vaativissakin olosuhteissa.

 

Viimeksi katsomani tuotteet