Stabilizer Pig L

Tuotekoodi: TF51569100

Stabilizer Pig L

Tuotekoodi: TF51569100

Rekisteröityneet tiliasiakkaat voivat ostaa tuotteen myös verkkokaupasta.


tilavuus
Stabilizer Pig L -tuotteella voidaan säätää liemirehun happamuutta, jolloin eläinten terveydelle haitallisten bakteerien kasvu ja liemirehun virhekäyminen estyvät.
Sisältää tynnyrin.
Stabilizer Pig L

Stabilizer Pig L on tuote sikojen liemirehuruokintaan. Se sisältää maitohappoa ja muurahaishappoa, jotka ovat porsaiden ja lihasikojen kasvua sekä rehun hyötysuhdetta parantavia orgaanisia happoja. Stabilizer Pig L -tuotteella voidaan säätää liemirehun happamuutta, jolloin eläinten terveydelle haitallisten bakteerien kasvu ja liemirehun virhekäyminen estyvät.

Muurahaishappo on tehokas pH:n alentaja

Muurahaishappo on myös luonnossa ja eläinten omassa aineenvaihdunnassa esiintyvä orgaaninen happo. Muurahaishappo alentaa tehokkaasti rehun pH-arvoa ja puskurikapasiteettia ja estää näin haitallisten mikrobien kasvua.

Lisätyt hapot sekä niiden aikaansaama pH:n lasku estävät liemirehua pilaavien mikrobien kasvua ja parantavat liemirehun hygieenistä laatua. Tutkimuksissa on havaittu muurahaishapon parantavan rehun aminohappojen sulavuutta ja kivennäisaineiden imeytymistä sian ohutsuolessa. Muurahaishapon lisääminen pidentää liemirehun käyttöaikaa.

Käyttö ja annostelu

Stabilizer Pig L tuotteen käyttömääräsuositus on n. 1 litra/ tonni liemirehua. Tavoite on pitää liemirehun pH-arvo välillä 4,2–4,5. Annosta voidaan lisätä 1,5 litraan/tonni, jos
virhekäymisen riski on normaalia suurempi. Yli 2 litraa/tonni olevaa käyttömäärää ei yleensä suositella, koska maittavuus voi heikentyä.

Koostumus

  • Muurahaishappo 51 %
  • Maitohappo 26 %
  • Ammoniumformiaatti 4 %