Lämmitysöljy ja Diesel

Tilaa lämmitysöljyt ja dieselit Hankkijalta. Rekisteröityneet tiliasiakkaat voivat ostaa polttoöljyä myös verkkokaupasta.

Tilaa polttoöljy nyt – maksa halutessasi vasta joulukuussa!

Polttoöljy kannattaa tilata hyvissä ajoin ennen syksyn toimitusruuhkia. Öljyn hinta on noussut taas korona-aikaa edeltävälle tasolle ja jopa yli sen. Tällä hetkellä ei ole havaittavissa viitteitä suuremmista tulevista hinnanmuutoksista lähitulevaisuudessa. Hinnannousuja tai -laskuja ei ole syytä jäädä odottelemaan.

Syksyn toimitusruuhkassa toimitusajat pitenevät. Tilaa siis öljysi ajoissa. Maksuaikaa saat halutessasi aina 15.12.2021 asti!

Muista, että meiltä saat polttoöljyn ilman erillistä toimitusmaksua!

Teboil-säiliöauto

Lämmitysöljy eli polttoöljy ja moottoripolttoöljy ovat nykyisin sama tuote. Lämmitysöljyn laatu on noussut vastaamaan moottoripolttoöljyn laatua. Emme peri polttoöljyn toimituksista erillistä toimitusmaksua. Jos tilattu määrä polttoöljyä ei mahdu asiakkaan säiliöön, voi veloitushinta olla hivenen ilmoitettua korkeampi. Ilmoitettu lämmitysöljyn hinta perustuu toimitettuun määrään.

Polttoöljytilaus on aina laskutusmyyntiä. Laskutustilin voit avata heti netissä. Laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Katso tästä ohjeet miten avaat laskutustilin. Rahoitusvaihtoehtona henkilöasiakkaat voivat käyttää polttoöljyä tilatessaan verkkokaupan erämaksua ja viljelijät Hankkijan tarvikerahoitusta. Verkkokaupan erämaksu edellyttää voimassa olevaa laskutustiliä ja vastaavasti viljelijöiden kohdalla voimassa olevaa rahoitussopimusta. Verkkokaupan tilauksista ei peritä laskutuslisää.

 

Polttoöljyn päivän hinnan muutokset

Videot

Näistä ilmoitimme