Lämmitysöljy ja Diesel

Tilaa lämmitysöljyt ja dieselit Hankkijalta. Rekisteröityneet tiliasiakkaat voivat ostaa polttoöljyä myös verkkokaupasta.

Polttoöljyn kevättäyttöön maksuaikaa viljelijöille!

Polttoaineiden hinnat ovat nyt alimmalla tasolla vuoden 2008 talouskriisin jälkeen. Öljyn tulevalla hintakehityksellä ei kannata lähteä spekuloimaan, mutta taaksepäin on helppo verrata. Esim. Lokakuun 2019 lopulla vallinneesta hintatasosta on nyt tultu alaspäin n. 30 %!

Toimitusvarmuus on toistaiseksi erinomaisella tasolla. Mahdolliset kysyntähuiput voivat hetkellisesti vaikuttaa asiaan, samoin kuin tietysti päivittäin muuttuva korona-epidemian tilanne.

Viljelijäasiakkaana sinulla on nyt halutessasi mahdollisuus saada Hankkijalta maksuaikaa 90 päivää toimituksesta! Kuluttaja-asiakkaana sinulla on mahdollisuus verkkokaupassa saada maksusi viiteen erään.

Hyödynnä vallitseva hintataso ja tilaa polttoöljyt kevään sesongille nyt!

 

Lämmitysöljy eli polttoöljy ja moottoripolttoöljy ovat nykyisin sama tuote. Lämmitysöljyn laatu on noussut vastaamaan moottoripolttoöljyn laatua. Emme peri polttoöljyn toimituksista erillistä toimitusmaksua. Jos tilattu määrä polttoöljyä ei mahdu asiakkaan säiliöön, voi veloitushinta olla hivenen ilmoitettua korkeampi. Ilmoitettu lämmitysöljyn hinta perustuu toimitettuun määrään.

Polttoöljytilaus on aina laskutusmyyntiä. Laskutustilin voit avata heti netissä. Laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Katso tästä ohjeet miten avaat laskutustilin. Rahoitusvaihtoehtona henkilöasiakkaat voivat käyttää polttoöljyä tilatessaan verkkokaupan erämaksua ja viljelijät Hankkijan tarvikerahoitusta. Verkkokaupan erämaksu edellyttää voimassa olevaa laskutustiliä ja vastaavasti viljelijöiden kohdalla voimassa olevaa rahoitussopimusta. Verkkokaupan tilauksista ei peritä laskutuslisää.

Polttoöljyn päivän hinnan muutokset

Videot

Näistä ilmoitimme

Viimeksi katsomani tuotteet