Lämmitysöljy ja Diesel

Tilaa lämmitysöljyt ja dieselit Hankkijalta. Rekisteröityneet tiliasiakkaat voivat ostaa polttoöljyä myös verkkokaupasta.

Polttoöljyn kuivurikampanja 2020 on käynnissä!

Vältä syksyn sesonkiajan ruuhkat ja tilaa polttoöljy kuivurisesonkiin ajoissa. Hintataso on pysynyt edelleen kohtuullisena ja saat halutessasi maksuaikaa aina 15.12.2020 saakka! Hankkija ei peri erillistä polttoöljyn  toimitusmaksua. Hinta on se mikä sinulle on ostaessasi kerrottu. Polttoöljyn voit tilata helposti myös verkkokaupasta. Verkossa voit valita halutessasi myös pitkän maksuehdon 15.12.2020 asti.

______________________________________________________________________________

Lämmitysöljy eli polttoöljy ja moottoripolttoöljy ovat nykyisin sama tuote. Lämmitysöljyn laatu on noussut vastaamaan moottoripolttoöljyn laatua. Emme peri polttoöljyn toimituksista erillistä toimitusmaksua. Jos tilattu määrä polttoöljyä ei mahdu asiakkaan säiliöön, voi veloitushinta olla hivenen ilmoitettua korkeampi. Ilmoitettu lämmitysöljyn hinta perustuu toimitettuun määrään.

Polttoöljytilaus on aina laskutusmyyntiä. Laskutustilin voit avata heti netissä. Laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Katso tästä ohjeet miten avaat laskutustilin. Rahoitusvaihtoehtona henkilöasiakkaat voivat käyttää polttoöljyä tilatessaan verkkokaupan erämaksua ja viljelijät Hankkijan tarvikerahoitusta. Verkkokaupan erämaksu edellyttää voimassa olevaa laskutustiliä ja vastaavasti viljelijöiden kohdalla voimassa olevaa rahoitussopimusta. Verkkokaupan tilauksista ei peritä laskutuslisää.

 

Polttoöljyn päivän hinnan muutokset

Videot

Näistä ilmoitimme

Viimeksi katsomani tuotteet