Agita kärpäsmaali 1000 g
Tuotekoodi: HM16001

Agita kärpäsmaali 1000 g

Tuotekoodi: HM16001
  • Tuotetta saavat ostaa vain koulutetut ammattilaiset, joita ovat tuholaistorjujan tutkinnon suorittaneet tai kasvinsuojelututkinnon suorittaneet viljelijät, jotka käyttävät tuotetta omalla maatilallaan.
  • Kärpästen torjuntaan kotieläinsuojissa ja jätteiden käsittelytiloissa
 

Tuotekuvaus

KÄYTTÖOHJE:
Valmistetta käytetään maalina. Maalaa seoksella paikat, joissa kärpäset mielellään oleilevat, kuten tolpat, ikkunoiden reunat sekä rakenteet lantakourujen ja lämmön sekä valonlähteiden lähettyvillä. Käytä levitykseen puhdasta pensseliä. Käsittele vain kovia, puhtaita pintoja, vältä kalkittuja, huokoisia tai helposti likaantuvia kohteita.

ANNOSTELU:
Sekoita 1 kg valmistetta 5–6 dl haaleaa vettä tai maitoa, kunnes syntyy tasainen, pastamainen seos. Seos on käytettävä kerralla loppuun. Yksi pakkaus riittää noin 400 m2 karjasuojan käsittelyyn. Maalilla voi käsitellä myös levyjä, jotka voi ripustaa karjasuojiin. Toista käsittely 3–4 viikon kuluttua tai tarvittaessa. Puhdista pensseli käytön jälkeen vedellä, muita puhdistusaineita ei saa käyttää.

HUOMAUTUKSET:
Valmistetta ei saa levittää paikkoihin, joita eläimet yltävät nuolemaan. Huomaa, että valkoiset pinnat voivat värjäytyä. Myrkyllistä mehiläisille.

TUOTEOMINAISUUDET:
• Tehoaine: tiametoksaami 100 g
• Olomuoto: veteen liukeneva rae
• Edustaja/maahantuoja: Novartis Finland Oy