Kasvinsuojeluaineilla ja Yara Vita-tuotteilla on käytössä tuoteryhmäkohtainen alennustaulukko.

Lopullinen alennusprosentti ja tilauksen loppusumma määräytyvät ostoskorissa.

Envidor 240 SC

Tuotekoodi: HM16261

282,03 € / KPL (sis. alv 24%)

( 282,03 € / , sis. alv 24%)
Tarkista myymälöiden saldot

KPL


Toimitusaika:
01.04.2018 - 15.05.2018

Pakkauskoko: 1 l.

Vihannes- ja hedelmäpuupunkin torjuntaan omenalta, päärynältä, mansikalta ja koristekasveista lukuun ottamatta ruusua, omenankellastajapunkin torjuntaan omenalta ja pikkupäärynäkempin torjuntaan päärynältä.
 

Käyttöohje:
Omena ja päärynä:
Valmistetta voidaan käyttää 0,2 l/ha kerrottuna puun korkeudella (metriä) lajikkeesta riippuen. Käyttömäärä on enintään 0,6 l/ha. Vesimäärä on 1000 l/ha sumuruiskulla ruiskutettuna. Jos käytetään pienempää vesimäärää, niin Envidorin annosta pitää pienentää. Käyttöajankohta punkkien torjunnassa on, kun 10 % talvimunista on kuoriutunut tai heti kukinnan jälkeen.

Mansikka:
Käyttömäärä on 0,4 l/ha ja ruiskutusajankohta ennen kukintaa tai sadonkorjuun jälkeen. Kun ruiskutus tehdään sadonkorjuun jälkeen, valmisteella on tehoa myös mansikkapunkkiin.

Koristekasvit:
Monivuotisisilla koristekasveilla (poislukien ruusu) käyttömäärä on 0,4 l/ha ja ruiskutusajankohta kun 10 % talvimunista on kuoriutunut tai tarpeen vaatiessa, kesämunien ja -toukkien tullessa kasveihin. Muut koristekasvit (poislukien ruusu) käsitellään heti, kun munat ja toukat havaitaan kasvustossa.

Huomautukset:
Valmiste tehoaa parhaiten tuhohyönteisten nuoriin kehitysasteisiin, nymfeihin. Aikuisiin tuhohyönteisiin teho on riittämätön. Resistenssin ehkäisemiseksi on tärkeää, että vaikutusmekanismiltaan samanlaisia valmisteita ei käytetä useita kertoja peräkkäin.

Varoajat:
Mansikka 7 vrk
Omena ja päärynä 14 vrk