Tulipata 70 cm Espegard
Tuotekoodi: EG2001 EAN: 7058121008309

Tulipata 70 cm Espegard

Tuotekoodi: EG2001 EAN: 7058121008309
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

Näyttävän näköinen isompi Tulipata. Siinä on ajaton ja tyylikäs muotoilu sekä ainulaatuisia yksityiskohtia. Ajaton Tulipata soveltuu hyvin niin mökille kuin kaupunkiympäristöön.

Peruspakettiin kuuluu jalat, jotka on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä, pata joka valmistettu emaloidusta teräksestä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu grilliritilä, ripustusketju kahvipannulle sekä tuhkankerääjä.

Tulipata on nopea ja helppo kasata. Padan korkeutta on helppo säätää, joka mahdollistaa ergonomisen työskentelykorkeuden. Jalkojen säätömahdollisuuden ansiosta, Tulipata on aina tukevasti pystyssä alustasta riippumatta.

Tulipataan on saatavilla runsaasti lisätarvikkeita ruuanvalmistukseen, säilytykseen sekä lisäämään sen käyttöturvallisuutta. Suojaa Tulipata suojauksella kun se ei ole käytössä. Näin se säilyy puhtaana ja käyttövalmiina.

Korkeus 190 cm / Ø 70 cm.
Paino 29 kg.

Espegard Tulipata sopii niin arkeen kuin juhlaan. Se sopii hyvin kaupunkiin, mökille, terassille ja puutarhaan. Sen äärellä on mukava viettää aikaa, tunnelmoida kesäillan auringonlaskua ihaillen tai lämmitellä pakkaspäivänä. Tulipata 70 on suuri ja sen äärelle mahtuu isompikin joukko tunnelmoimaan ja valmistamaan nuotioherkkuja. Se sopii käytettäväksi ympärivuoden ja runsas lisätarvike valikoima antavat vain mielikuvituksen olla rajana sille, mitä sillä halutaan tehdä.
Tuotepakkaus:

mitat: 78,0 cm (l) x 23,0 cm (k) x 84,0 cm (p)

paino: 29,00 kg