Kasvihuone Qube 6,4 m2
Tuotekoodi: KIHQ62 EAN: 5701701098208

Kasvihuone Qube 6,4 m2

Tuotekoodi: KIHQ62 EAN: 5701701098208

Tuotekuvaus

Halls Qube on yksinkertaisen kaunis kasvihuone, jossa on kevyt ja ajaton muotoilu. Runkoprofiilit ja turvalasit tekevät huoneesta melkein kelluvan näköisen, ja kuten kuvistakin näkee, se sulautuu ympäristöönsä todella kauniisti. Qube on klassisen muotoinen lasikasvihuone modernilla säväyksellä. Tomaattien, kurkkujen, munakoisojen ja viinirypäleiden kasvatus on palkitsevaa, varsinkin kun hyötyviljelyyn tarvittavat puitteet ovat kunnossa. Kotipuutarhuri arvostaa kasvihuoneessa ulkonäön lisäksi myös käytännöllisyyttä ja kestävyyttä, jotka ominaisuudet yhdistyvät Qubessa.

Ominaisuudet:

Runkorakenne koostuu kaksinkertaisesta ontosta alumiiniprofiilista. Rakenne on suunniteltu siten, että se optimoi runkoprofiilin lujuuden, mikä tekee kasvihuoneesta kestävämmän. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kullekin profiilille käytetään vähemmän alumiinia, mutta vahvuus on sama verrattuna markkinoiden muihin vahvempiin profiilityyppeihin. Näin saat kestävän ja vankan kasvihuoneen, jossa on kevyt ja tyylikäs ulkonäkö. Halls Qubessa on uudenlainen, erittäin kevyesti liukuva ovi. Oven yläreunassa olevat kiskot on suunniteltu ja rakennettu niin, että ovi ei jumiudu tai hyppää pois kiskosta. Oven rakenne on kestävä, ja suljettuna se sulautuu kasvihuoneen runkoon, antaen viimeistellyn vaikutelman. Oviaukko on kynnyksetön, joten lasihuoneeseen on helppo kulkea myös esim. kottikärryillä.

Kasvihuoneen seinät ja katto koostuu 3 mm:n paksuisesta karkaistusta turvalasista, mikä on 5 kertaa tavallista lasia kestävämpää. Turvalasi on hyvä vaihtoehto varsinkin silloin, kun kasvihuonetta käytetään taimikasvatuksen lisäksi oleskeluun, tai kun perheessä asuu lapsia. Karkaistu lasi kestää jalkapallon tai ruohonleikkurista lentävän kiven iskun paremmin ja hajotessaan se ei aiheuta viiltoja, turvalasi nimittäin murenee lasikiteiksi. Kestävyytensä lisäksi turvalasin käytössä on myös esteettinen etu; sivuseinät ja katto koostuvat täyskorkeista lasilevyistä, jolloin kasvihuoneen ulkoasu on virtaviivainen. Kasvihuoneen etu- ja takaseinässä lasit koostuvat kahdesta osasta, jota kiinnitetään toisinsa listan avulla. Lasit kiinnitetään runkoprofiileihin lasijousien sijaan listoilla. Nämä asiat vaikuttavat suuresti aiemmin mainittuun mielikuvaan ”kelluvasta” kasvihuoneesta.

Mitä muuta kasvihuoneesta haaveilevan kannattaa ottaa huomioon? Tärkeä asia kasvihuoneen hankintaa ajatellen on kasvihuoneen katon korkeus. Halls Qube -malleihin on lisätty katon kaltevuutta, jolloin kasvihuoneesta saadaan korkeampi ja huone tuntuu tilavalta. Tämä on hyvä myös ergonomian kannalta, koska pystyt seisomaan selkä suorana kun poistat varkaita tomaatintaimista, istutat yrttejä ruukkuihin ja keräät itse kasvattamaasi satoa. Lisäksi lumi liukuu helpommin alas kun katto on jyrkempi. Kasvihuoneeseen sisältyy leveät räystäskourut ja paikat 40 mm:n syöksytorville (syöksytorvet eivät sisälly, voidaan ostaa erikseen), joilla saa kerättyä sadevettä kasteluun mahdollisimman tehokkaasti. Tämä on järkevä ratkaisu luontoa ja lompakkoasi ajatellen.

Sisältää selkeät suomenkieliset asennusohjeet.

Halls-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu.