Kasvihuone Juliana Premium 10,9 m² turvalasilla, alumiinirungolla
Tuotekoodi: KIJP109

Kasvihuone Juliana Premium 10,9 m² turvalasilla, alumiinirungolla

Tuotekoodi: KIJP109

Tuotekuvaus

Juliana Premium 10,9 m² turvalasilla ja maalamattomalla alumiinirungolla.

Huom. Kuvan malli on 13m² harmaalla alumiinirungolla.

 • vahvat profiilit
 • korkeus ja leveys
 • lukittava pariovet
 • kynnyksetön oviaukko
 • lasien ja kennolevyjen listakiinnitys sis. hintaan
 • Premium-varusteet

  Koko 10,9 m²: Leveys 296 cm, pituus 368 cm, harjakorkeus on 267 cm, räystäskorkeus 172 cm ja parisaranaovien leveys on 140 cm.

  Julianan Premium -malleissa on aina hintaan sisältynyt tavallista parempi laatu ja varustelu. Uusissa Premium-malleissa on suunnitelussa huomioitu entistä paremmin korkeaa laatua arvostavat asiakkaamme. Nämä mallit ovat myös tavallista korkeampia ja leveämpiä, mikä mahdollistaa kasvihuoneen käytön paremmin myös oleskelutilana.
  Enemmän laatua
  Erittäin vahvat osittain koteloidut profiilit tekevät kasvihuoneesta todella vankkarakenteisen ja kestävän. Katemateriaana on kestävät karkaistut 3 mm turvalasit. Lasien mukana tulee myös Julianan listakiinnitys, mikä viimeistelee kasvihuoneen laadukkaan ilmeen.

  Premium varustelu
  Varusteluun sisältyy listakiinnityksen lisäksi riittävä määrä tuuletusluukkuja, lukolliset pariovet (140 cm) tuulilukituksella, puhdistusta varten avattavat räystäskourun suojat sekä syöksytorvet sadeveden talteenottoon. Lisävarusteena saatavana automaattiset kattoluukun avaajat: lasikasvihuoneisiin Ventomax 4011, kennohuoneisiin ja sivuluukkuihin Univent 4031. Alumiinirunko on maalamaton. Ovet, luukut, syöksytorvet, räystäskourun suoja, sokkeli ja peitepalat toimitetaan aina mustana.

  Upeita yksityiskohtia
  Juliana Premium -malli on täynnä upeita yksityiskohtia. Vakiovarusteena siihen kuuluu tyylikäs listakiinnitys, taittuvat räystäskourun peitelistat, syöksytorvet sadeveden talteen ottoon sekä tuuletusluukulliset ja lukolliset pariovet. Lisävarusteena saatavana esim. upea koristeellinen harjaprofiili sekä lisää automaattiavaajia tuuletusluukkuihin.