Kasvihuone Juliana Premium 13,0 m² 10 mm kennolevyllä
Tuotekoodi: KIJP130K

Kasvihuone Juliana Premium 13,0 m² 10 mm kennolevyllä

Tuotekoodi: KIJP130K

Tuotekuvaus

Juliana Premium 13,0 m² kennolevyllä ja maalaamattomalla alumiinirungolla.

Huom. Kuvan malli on harmaalla alumiinirungolla.

 • vahvat profiilit
 • korkeus ja leveys
 • lukittava pariovet
 • kynnyksetön oviaukko
 • 10 mm paksu kennolevy
 • lasien ja kennolevyjen listakiinnitys sis. hintaan
 • neljä kattoluukkua
 • Premium-varusteet

  Koko 13,0 m²: Leveys 296 cm, pituus 439 cm, harjakorkeus on 267 cm, räystäskorkeus 172 cm ja parisaranaovien leveys 140 cm.

  Julianan Premium -malleissa on aina hintaan sisältynyt tavallista parempi laatu ja varustelu. Uusissa Premium-malleissa on suunnitelussa huomioitu entistä paremmin korkeaa laatua arvostavat asiakkaamme. Nämä mallit ovat myös tavallista korkeampia ja leveämpiä, mikä mahdollistaa kasvihuoneen käytön paremmin myös oleskelutilana.

  Enemmän laatua
  Erittäin vahvat osittain koteloidut profiilit tekevät kasvihuoneesta todella vankkarakenteisen ja kestävän. Katemateriaana on tavallista paremmin lämpöä eristävät 10 mm kennolevyt. Kennojen mukana tulee myös Julianan listakiinnitys, mikä viimeistelee kasvihuoneen laadukkaan ilmeen.

  Premium varustelu
  Varusteluun sisältyy listakiinnityksen lisäksi riittävä määrä tuuletusluukkuja, lukolliset pariovet (140 cm) tuulilukituksella, puhdistusta varten avattavat räystäskourun suojat sekä syöksytorvet sadeveden talteenottoon. Lisävarusteena saatavana automaattiset kattoluukun avaajat: lasikasvihuoneisiin Ventomax 4011, kennohuoneisiin ja sivuluukkuihin Univent 4031. Alumiinirunko on maalamaton. Ovet, luukut, syöksytorvet, räystäskourun suoja, sokkeli ja peitepalat toimitetaan aina mustana.

  Upeita yksityiskohtia
  Juliana Premium -malli on täynnä upeita yksityiskohtia. Vakiovarusteena siihen kuuluu tyylikäs listakiinnitys, taittuvat räystäskourun peitelistat, syöksytorvet sadeveden talteen ottoon sekä tuuletusluukulliset ja lukolliset pariovet. Lisävarusteena saatavana esim. upea koristeellinen harjaprofiili sekä lisää automaattiavaajia tuuletusluukkuihin.