Kasvihuone Juliana Veranda 6,6 m² turvalasilla, musta antrasiittirunko
Tuotekoodi: KIJV66H

Kasvihuone Juliana Veranda 6,6 m² turvalasilla, musta antrasiittirunko

Tuotekoodi: KIJV66H

Tuotekuvaus

Juliana Veranda on seinustakasvihuone niihin pihoihin, joissa on käyttämätöntä seinätilaa tai muuri. Seinämallinen kasvihuone vie pienessä pihassa selvästi vähemmän tilaa ja samalla saadaan seinän käytöstä hyötyä kasvihuoneen käyttöön. Kun kasvihuone on kiinni seinässä, aurinko lämmittää molempia päivän aikana. Illan viiletessä ja yöllä, rakenne heijastaa siihen varastoitunutta lämpöä kasvihuoneeseen, luoden paremmat kasvuolosuhteet erityisesti keväällä ja syksyllä, samalla pitkittäen kasvukautta. Seinämallisesta kasvihuoneesta saa myös mainion lisäeteisen ja oleskelutilan ulko-oven yhteyteen, paikan jossa voi istuskella säältä suojassa lämmöstä nauttien.

Koko: 6,6 m². Harjakorkeus: 245 cm. Räystäskorkeus: 192 cm. Leveys: 296 cm. Syvyys: 221 cm. Lukollinen parisaranaovi tuuletusluukulla: 140 cm. Kaksi sivuluukkua. Katemateriaali: 3 mm karkaistu turvalasi. Katossa 10 mm kennolevy.

Juliana Veranda on viherhuone ja oleskelutila, joka toimii myös kasvihuoneena. Verantaa on saatavana kolmena eri kokovaihtoehtona tilantarpeen mukaan. Sokkeli myydään erikseen.