Kasvihuone Juliana Premium 8,8 m² kennolevyllä, alumiinirungolla
Tuotekoodi: KIJP88K

Kasvihuone Juliana Premium 8,8 m² kennolevyllä, alumiinirungolla

Tuotekoodi: KIJP88K

Tuotekuvaus

Juliana Premium 8,8 m² kennolevyllä ja alumiinirungolla

 • vahvat profiilit
 • korkeus ja leveys
 • lukittava pariovet
 • kynnyksetön oviaukko
 • 10 mm paksu kennolevy
 • lasien ja kennolevyjen listakiinnitys sis. hintaan
 • Premium-varusteet

  Koko 8,8 m²: leveys 296 cm, pituus 296 cm, harjakorkeus 267 cm, räystäskorkeus 172 cm

  Julianan Premium -malleissa on aina hintaan sisältynyt tavallista parempi laatu ja varustelu. Uusissa Premium-malleissa on suunnitelussa huomioitu entistä paremmin korkeaa laatua arvostavat asiakkaamme. Nämä mallit ovat myös tavallista korkeampia ja leveämpiä, mikä mahdollistaa kasvihuoneen käytön paremmin myös oleskelutilana.

  Enemmän laatua
  Erittäin vahvat osittain koteloidut profiilit tekevät kasvihuoneesta todella vankkarakenteisen ja kestävän. Katemateriaaliksi on saatavana kestävät karkaistut 3 mm turvalasit tai tavallista paremmin lämpöä eristävät 10 mm kennolevyt. Lasien ja levyjen mukana tulee myös Julianan listakiinnitys, mikä viimeistelee kasvihuoneen laadukkaan ilmeen.

  Premium varustelu
  Varusteluun sisältyy listakiinnityksen lisäksi riittävä määrä tuuletusluukkuja, lukolliset pariovet (140 cm) tuulilukituksella, puhdistusta varten avattavat räystäskourun suojat sekä syöksytorvet sadeveden talteenottoon. Lisävarusteena saatavana automaattiset kattoluukun avaajat: lasikasvihuoneisiin Ventomax 4011, kennohuoneisiin ja sivuluukkuihin Univent 4031.

  Värillä tyylikkyyttä
  Kun haluat pihallesi näyttävän ja ympäristöön kauniisti sulautuvan kasvihuoneen, valitse Premium värillisellä rungolla. Alumiinirunko on saatavana ilman väriä tai antrasiitinharmaaksi pulverimaalattuna. Ovet, luukut, syöksytorvet, räystäskourun suoja, sokkeli ja peitepalat toimitetaan aina mustana. Antrasiitinharmaa on sävyltään: RAL7016.

  Upeita yksityiskohtia
  Juliana Premium -malli on täynnä upeita yksityiskohtia. Vakiovarusteena siihen kuuluu tyylikäs listakiinnitys, taittuvat räystäskourun peitelistat, syöksytorvet sadeveden talteen ottoon sekä tuuletusluukulliset ja lukolliset pariovet. Lisävarusteena saatavana esim. upea koristeellinen harjaprofiili sekä lisää automaattiavaajia tuuletusluukkuihin.