Keijunruusu Dart's Defender 3L
Tuotekoodi: TA702254004 EAN: 6417189254041

Keijunruusu Dart's Defender 3L

Tuotekoodi: TA702254004 EAN: 6417189254041

Tuotekuvaus

Keijunruusu 'Dart's Defender' on R. nitidan ja R. Hansan risteytys. Kukat ovat hempeän ruusunpunaiset, puolikerrotut ja tuoksuvat. Lehdet ovat kauniin kiiltävän vihreät. Keijunruusu 'Dart's Defender' kukkii saman vuoden versoilla kesäkuun lopulta heinäkuun lopulle. Kasvutapa on nuorena rennohko, vanhemmiten tiheä ja pysty. Pensas tekee paljon juurivesoja ja kiulukoita. Lajike sopii esimerkiksi aidanteeksi, yksittäispensaaksi tai leikattavaksi pensasaidaksi.

Keijunruusu 'Dart's Defender' viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen syyslannoite turvaa pensaan talvehtimista.

Ruusu leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.

Ominaisuudet

TuoteKeijunruusu Dart's Defender 3L
Korkeus, cm150-200
Menestymisvyöhykkeet I-VI(VII)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Dart's Defender'
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheys1 kpl/m