Kompostori Thermolen 600 l
Tuotekoodi: HOR102619 EAN: 4023122222941

Kompostori Thermolen 600 l

Tuotekoodi: HOR102619 EAN: 4023122222941

Tuotekuvaus

Thermolen kompostori on suunniteltu helppokäyttöiseksi, siinä on käytännöllinen iso tuplatäyttöluukku ja kompostorin alalaidassa iso tyhjennysluukku. Tuote on valmistettu 100 % kierrätettävästä muovista. Se on UV-suojattu ja säänkestävä.

  • Kompostorin täyttö isojen siipikansien kautta on helppoa
  • Kannessa on tuulilukko
  • Helppo ja kätevä asennus ilman työkaluja
  • Tuuletusaukot kompostorin kaikilla neljällä sivulla varmistavat ihanteellisen ilmanvaihdon. Tuuletusaukot on piilotettu puupaneelimuotoilun alle.
  • Valmistettu 100 % kierrätysmateriaalista (PP)
  • Mukana tulee ritiläpohja, jonka päälle kompostori asetetaan.

Käyttämällä puutarhakompostoria saat kompostoituneesta massasta puutarhalannoitta ja voit säästää rahaa sekä parantaa maaperän kasvuominaisuuksia ja hedelmällisyyttä hyödyntämällä kompostoinnista tulevaa ravintorikasta humusta puutarhassasi. Kompostointi vähentää jätettä jopa 30 %, mikä auttaa suojelemaan ympäristöä ja ilmastoa.
Hyvää kompostia varten tarvitset puutarhajätettä sekä muita kotitalousjäämiä, jotka soveltuvat kompostointiin, kuten hedelmä- ja vihannesjätettä, kahvinporoja, teelehtiä, munankuoria (murskattuja), ruukkukasveja jne.
Hyvä tuuletus on tärkeää hyvän kompostointimassan tuottamiseksi. Varmista, että kompostimassa on sopivan kosteaa, märät materiaalit on sekoitettava kuiviin ja karkeat materiaalit hienoihin. Komposti ei saa olla liian kuiva tai liian märkä. Muista tarvittaessa käyttää kompostointiherätettä ja -kuiviketta ohjeiden mukaisesti.

Thermolen puutarhakompostorin ulkopinta on viimeistelty näyttämään laadukkaalta puupinnalta. Ulkonäkönsä lisäksi kompostori vakuuttaa myös tukevuudellaan. Sen täyttäminen on helppoa kahden ison siipikannen ansiosta. Kompostorin tyhjennys tapahtuu yhtä käytännöllisesti ison tyhjennysluukun kautta.
Puutarhakompostorin innovatiivinen Thermolen®-materiaali on valmistettu 100 % kierrätetystä polypropeenista (PP). Laadukas materiaali on kehitetty erityisesti käytettäväksi GARANTIA puutarhakompostoreissa. Thermolen®-materiaali on muottivaahdotettu/-puristettu, mikä tekee seinistä erittäin eristäviä ja tukevia. Kompostoitumismassan tuottama lämpö säilyy tehokkaasti kompostorin sisällä, mikä nopeuttaa kompostointia.
Tuotepakkaus:

mitat: 80,0 cm (l) x 100,0 cm (k) x 80,0 cm (p)

paino: 19,20 kg