Bokashi Prego Bioproffa tuplapakkaus 19 l
Tuotekoodi: ESB99775

Bokashi Prego Bioproffa tuplapakkaus 19 l

Tuotekoodi: ESB99775

Tuotekuvaus

Bioproffa Prego Bokashi Keittiökompostori 19 l tuplapakkaus, sisältää Bokashirouheen.

Tuplapakkaus – sisältää kaiken mitä tarvitset keittiökompostoinnin aloittamiseen.

Bokashoinnissa biojäte hapatetaan ilmatiiviissä astiassa. Hapatus tapahtuu sekoittamalla biojätteen joukkoon mikrobiseosta – bokashirouhetta. Bioproffa Prego Bokashi Keittiökompostori on tilavuudeltaan hulppeat 19L ja isoin markkinoilla tarjolla oleva bokashikompostori. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta se sopii jokaiseen kotiin. Hillitty väri antaa kotiisi pikantin leiman. Pakkaus sisältää myös kuivan bokashirouheen.

Kahden viikon fermentoitumisen jälkeen, orgaaninen materiaali on säilyttänyt kaikki tärkeät ravintoaineensa, mitkä mätänemisprosessissa tuhoutuisivat. Yhteensä neljän viikon fermentoitumisen lopputuloksena saadaan ensiluokkaista ja laadukasta esikompostointimateriaalia sekä ravintorikasta fermentaationestettä.

Orgaaninen jäte sisältää kaikki tarpeelliset ravintoaineet, vitamiinit ja mineraalit. BioProfffa Prego Bokashi Keittiökompostorissa fermentoitunut orgaaninen jäte on loistava perusta ensiluokkaiselle kompostimullalle puutarhaan ja viljelyyn. Sekoita jäte niin että se koskettaa joka puolelta multaa. Huom! Jätelain mukaan tässä vaiheessa kyse on vielä biojätteestä, joten multatehtaan on oltava jyrsijäsuojattu – esim. kompostori.