Jalohortensia The Original® 5L
Tuotekoodi: TA302211017 EAN: 6417189211174

Jalohortensia The Original® 5L

Tuotekoodi: TA302211017 EAN: 6417189211174

Tuotekuvaus

Jalohortensia 'Bailmer' The Original® on Endless Summer® -kokoelmaan kuuluva kestävä jalohortensialajike. Kukat ovat vaaleansiniset tai -punaiset, maaperän happamuudesta riippuen. Pensas kukkii vanhoilla ja uusilla versoilla keskikesästä syksyyn, parhaiten paikassa, jossa saa aurinkoa koko päivän. Kaunis jalohortensia sopii yksittäispensaaksi tai ryhmään istutettavaksi.

Hieman talvenarka pensas tarvitsee suojaisen kasvupaikan. Talvella maanpäälliset osat saattavat paleltua kokonaan, mutta keväällä pensas versoo tyvestä uudelleen. Kuivuneita ja huonoja versoja voi leikata keväällä ennen kasvuunlähtöä. Jalohortensian hyötyy talvisuojauksesta.

Endless Summer® -valikoiman hortensialajikkeet ovat huolella valittuja yhteistyössä Pohjois-Amerikkalaisen Baileyn taimiston kanssa. Valikoiman lajikkeet ovat ainutlaatuisia niiden poikkeavan kukintarytmin ansiosta. Kukkasilmuja muodostuu sekä uusiin että vanhoihin versoihin, joka takaa pidemmän kukinnan muihin jalohortensioihin verrattuna. Lisäksi lajikkeet kukkivat muita jalohortensioita paremmin pohjoisemmissa olosuhteissa, sillä ne eivät välttämättä tarvitse edellisen vuoden kasvua kukkiakseen.

Tuotepakkaus:

paino: 5,00 kg

Ominaisuudet
TuoteJalohortensia The Original 5 L
Korkeus, cm100
Menestymisvyöhykkeet I-II
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensaat
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiHydrangea macrophylla 'Bailmer'
Käyttötarkoituskoriste, ruukkuun
Kasvutapapyöreä, rehevä pystykasvuinen