Jalohortensia Flair & Flavours® Sweet Marshmallow 5L
Tuotekoodi: TA303211072 EAN: 6417189211723

Jalohortensia Flair & Flavours® Sweet Marshmallow 5L

Tuotekoodi: TA303211072 EAN: 6417189211723

Tuotekuvaus

Jalohortensia Flair & Flavours® Sweet Marshmallow kukkii elo-syyskuussa koristeellisin pallomaisin kukinnoin. Kukkien väri on happamassa kasvualustassa voimakkaan sininen ja kalkitussa kasvualustassa lila. Kasvutavaltaan pyöreähkö pensas on kaunis niin yksittäin kuin ryhmäänkin istutettuna. Lajikkeen talvenkesto on melko hyvä, jopa -25°C. Jalohortensia Sweet Marshmallow kuuluu Proven Winners® -kokoelmaan.

Jalohortensian kasvupaikan tulisi olla aurinkoinen, mutta ei kuitenkaan paahteinen. Tasainen kastelu ja lannoitus kasvukaudella takaavat hyvän kukinnan. Taimi kannattaa suojata keväthalloilta esimerkiksi harsolla. Myös talvisuojaus on suositeltavaa, etenkin nuoren taimen ensimmäisinä talvina.

Proven Winners® kasvikokoelmaan kuuluu tutkittuja ja testattuja lajikeuutuuksia. Kokoelman kasveja yhdistävät toivotut ominaisuudet kuten helppohoitoisuus ja kasvukauden aikana vaihtelevat värit kukinnoissa ja lehdissä. Kokoelmaan kuuluvat kasvit ovat erityisen elinvoimaisia ja terveitä lajikkeita.

Tuotepakkaus:

paino: 5,00 kg

Ominaisuudet

TuoteJalohortensia Flair & Flavours® Sweet Marshmallow 5L
Korkeus, cm80
Menestymisvyöhykkeet I-
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensaat
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiHydrangea serrata 'ES14'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapyöreähkö kasvutapa
Istutustiheys2 kpl/m