Loistokärhö John Paul II (Jan Pawel II) 1L
Tuotekoodi: TA373243080 EAN: 6417189243809

Loistokärhö John Paul II (Jan Pawel II) 1L

Tuotekoodi: TA373243080 EAN: 6417189243809

Tuotekuvaus

Loistokärhö 'Jan Pawel II' kukkii näyttävästi heinäkuulta syksyyn. Suurten vaaleanpunaisten tai valkoisten kukkien kehälehdissä on tummempi punainen juova. Kukat sattaavat olla jopa 18 cm leveitä. Köynnös sopii hyvin ryhmään muiden kärhöjen ja perennojen kanssa.

Loistokärhö tarvitsee lämpimän ja suojaisan kasvupaikan. Maan tulisi olla ravinteikas, tuore ja hyvin vettä läpäisevä. Loistokärhöt tarvitsevat paljon vettä ja ravinteita, joten taimia tulee kastella ja lannoittaa kasvukaudella tarpeen mukaan.

Loistokärhö istutetaan siten että juuripaakun pinta jää noin 15-30 cm syvyyteen. Kylmemmillä alueilla taimen voi istuttaa vieläkin syvempään. Istutuskuopan tulee olla riittävän syvä ja istutusmullan ravinteikasta ja kuohkeaa. Taimen voi istuttaa myös kohopenkkiin. Istutuksen yhteydessä taimen juurelle kannattaa levittää karkeaa hiekkaa joka suojaa herkkää tyveä liialta kosteudelta.

Keväällä kärhön versot leikataan vahvan silmuparin yläpuolelta, noin 30 cm korkeudelta maan pinnasta. Vuosittaisella leikkaamisella kasvusto pysyy siistinä ja taimi elinvoimaisena. Loistokärhö 'Jan Pawel II' muodostaa kukat saman vuoden versoihin, joten kukinta ei kärsi voimakkaastakaan leikkaamisesta.
Tuotepakkaus:

paino: 1,00 kg

Ominaisuudet
TuoteLoistokärhö John Paul II (Jan Pawel II) 1L
Korkeus, cm200-300
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäköynnös
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiClematis 'Jan Pawel II'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapaköynnös
Istutustiheys1kpl/m
AlkuperämaaEU
Taimen koko myytäessäastiakoko 1L
Taimityyppiastiataimi