Mantsuriankärhö 2L
Tuotekoodi: TA373243088 EAN: 6417189243885

Mantsuriankärhö 2L

Tuotekoodi: TA373243088 EAN: 6417189243885

Tuotekuvaus

Mantsuriankärhö on runsaasti kukkiva, perennamaisesti kasvava koristeköynnös. Kauniit tähtimäiset, anikselta tuoksuvat, valkoiset kukat peittävät kasvuston heinäkuusta syksyyn. Mantsuriankärhö on hyvin talvenkestävä ja helppohoitoinen. Mantsuriankärhö sopii hyvin istutettavaksi ruukkuun, istutusaltaaseen tai penkkiin muiden köynnösten ja perennojen kanssa. Köynnös kukkii saman vuoden versoilla.

Mantsuriankärhö viihtyy parhaiten aurinkoisella tai puolivarjoisella, suojaisalla kasvupaikalla. Maan tulisi olla tuore, kuohkea, ravinteikas ja kalkittu multasavimaa. Kärhöt viihtyvät toistensa seurassa, joten samaan penkkiin kannattaa istuttaa useampi taimi.

Ohutjuurinen mantsuriankärhö istutetaan perennojen tapaan, samaan syvyyteen kuin ruukussa ollessaan. Taimet istutetaan noin 60-70 cm syvään ja leveään penkkiin. Taimen juurelle ja pintamultaan on suositeltavaa levittää karkeaa soraa tai hiekkaa, joka estää kosteuden tiivistymisen tyvelle. Taimia lannoitetaan ja kastellaan kasvukaudella tarpeen mukaan.

Mantsuriankärhö muodostaa kukat saman vuoden versoihin, joten köynnös kestää alasleikkaamisen kukinnan siitä kärsimättä.
Tuotepakkaus:

paino: 2,00 kg

Ominaisuudet

TuoteMantsuriankärhö 2L
Korkeus, cm100-300
Menestymisvyöhykkeet I-VI
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkoristeköynnös
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiClematis mandshurica
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapaköynnöstävä
Istutustiheys1 kpl/m