Tarhakellokärhö Aljonushka
Tuotekoodi: TA373242048 EAN: 6417189242482

Tarhakellokärhö Aljonushka

Tuotekoodi: TA373242048 EAN: 6417189242482

Tuotekuvaus

Matakasvuinen tarhakellokärhö 'Aljonushka' kukkii vaaleanpunaisin kukin. Kauniit nuokkuvat kukat ovat suurehkot, noin 6-8 cm halkaisijaltaan. Kaunis ja perennamainen lajike sopii hyvin myös maanpeittokasviksi. Paksujuurinen lajike on istutettava syvään. Tarhakellokärhö 'Aljonushka' kukkii uusilla versoilla heinäkuusta syksyyn.

Kärhöt viihtyvät parhaiten aurinkoisella tai puolivarjoisella, suojaisalla kasvupaikalla. Maan tulisi olla tuore, kuohkea, ravinteikas ja kalkittu multasavimaa. Kärhöt viihtyvät toistensa seurassa, joten samaan penkkiin kannattaa istuttaa useampi taimi.

Paksujuuriset kärhöt tulee istuttaa siten, että juuripaakun pinta on noin 20-30 cm syvyydessä. Taimet istutetaan noin 60-70 cm syvään ja leveään penkkiin. Taimen juurelle ja pintamultaan on suositeltavaa levittää karkeaa soraa tai hiekkaa, joka estää kosteuden tiivistymisen tyvelle. Taimia lannoitetaan ja kastellaan kasvukaudella tarpeen mukaan

Tarhakellokärhöt muodostavat kukat saman vuoden versoihin, joten ne kestävät alasleikkaamisen, kukinnan siitä kärsimättä.
Tuotepakkaus:

Ominaisuudet

TuoteTarhakellokärhö Aljonushka
Korkeus, cm100-200
Menestymisvyöhykkeet I-IV (V)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäköynnös
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiClematis Integrifolia-Ryhmä 'Aljonushka'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapaköynnös
Istutustiheys1kpl/m