Pensasmustikka Bluecrop 2L
Tuotekoodi: TA502280025 EAN: 6417189280255

Pensasmustikka Bluecrop 2L

Tuotekoodi: TA502280025 EAN: 6417189280255

Tuotekuvaus

Pensasmustikka 'Bluecrop' on pystykasvuinen ja pyöreänmuotoinen marjapensas. Kookkaat marjat ovat aromikkaita ja makeankirpeitä. Vahapeite häviää marjoista niiden ollessa täysin kypsiä. Marjat sopivat hyvin tuorekäyttöön ja säilöntään. Lehdet ovat kesällä kauniin tummanvihreät ja syksyllä punaisen syysvärin sävyttämät. Lajike on itsepölytteinen, mutta hyötyy ristipölytyksestä.

Pensasmustikka viihtyy parhaiten aurinkoisella, suojaisalla ja lämpimällä kasvupaikalla, kuohkeassa, happamassa, humuspitoisessa hietamultamaassa. Useamman pensaan välille on jätettävä riittävästi tilaa, jotta ne eivät kasvaessaan varjosta toisiaan.

Pensasmustikka ei tarvitse voimakasta lannoitusta. Keväisin mustikan taimia voi lannoittaa esimerkiksi havuille ja rodoille tarkoitetuilla lannoitteilla.

Pensasmustikoita leikataan varoen. Vain kuolleet ja vahingoittuneet oksat leikataan terveeseen osaan asti. Pensaat kannattaa suojata talveksi jyrsijöiltä. Mustikat hyötyvät ristipölytyksestä, joten on suositeltavaa istuttaa aina kahta eri lajiketta lähekkäin. Ristipölytys parantaa huomattavasti satoa ja vaikuttaa marjojen kokoon.
Tuotepakkaus:

paino: 2,00 kg

Ominaisuudet
TuotePensasmustikka Bluecrop 2L
Korkeus, cm100-150 cm
Menestymisvyöhykkeet I-III
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmämarjakasvi
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiVaccinium corymbosum 'Bluecrop'
Satoaikasyksy
Syysväripunainen
Käyttötarkoitushyötykäyttö
Kasvutapapyöreähkö
Istutustiheys1 kpl/m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessä2 litran astia
Taimityyppiastiataimi