Neilikkaruusu White Grootendorst 3L
Tuotekoodi: TA703257008 EAN: 6417189257080

Neilikkaruusu White Grootendorst 3L

Tuotekoodi: TA703257008 EAN: 6417189257080

Tuotekuvaus

Neilikkaruusu 'White Grootendorst' on pysty- ja hillittykasvuinen pensas. Voimakkaasti kerrottujen, pienten, valkoisten kukkien terälehdet ovat kauniin ripsureunaiset. Neilikankukkia muistuttavia kukkia muodostuu suuriin ja näyttäviin terttuihin, kesäkuusta pitkälle syksyyn. Kaunis pensas sopii hyvin ryhmiin, aidanteeksi ja yksittäispensaaksi.

Neilikkaruusu viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa.

Neilikkaruusu leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteNeilikkaruusu White Grootendorst 3L
Korkeus, cm100-150cm
Menestymisvyöhykkeet I-III
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa Grootendorst-Ryhmä 'White Grootendorst'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm