Ruusu All the Rage 3L
Tuotekoodi: TA772260013 EAN: 6417189260134

Ruusu All the Rage 3L

Tuotekoodi: TA772260013 EAN: 6417189260134

Tuotekuvaus

Ruusu 'All the Rage' on pitkään kukkiva, kaunis ja helppohoitoinen Easy Elegance® -ruusuvalikoimaan kuuluva lajike. Pensas kukkii näyttävin aprikoosinvärisin kukin, jotka muuttuvat vaaleanpunaisiksi ennen varisemistaan. Kukkien nuput ovat kauniin korallinpunaiset. Pensaan lehdistö on terve ja kauniin vihreä. Tasakokoinen ja kaunismuotoinen, pyöreähkö pensas sopii hyvin pihan yksittäispensaaksi tai ryhmään muiden ruusujen, pensaiden tai perennojen kanssa. Omajuurinen lajike ei tee villiversoja.

Ruusu 'All the Rage' viihtyy parhaiten aurinkoisessa kasvupaikassa, kuohkeassa, kosteassa ja hyvin vettä läpäisevässä maassa. Keväällä ruusulle voi antaa ruusulannoitetta tai yleislannoitetta ja syksyllä syyslannoitetta. Kukinta on runsaampaa ja kukat kestävät pidempään, jos pensasta kastellaan kuivina kausina säännöllisesti. Easy Elegance -ruusu istutetaan niin, että juuripaakun pinta jää samalle tasolle maanpinnan kanssa. Pensaan juurella voi käyttää katetta, joka pitää kasvualustan kosteana ja estää rikkaruohojen kasvun.

Hoitoleikkaukseksi riittää kuivuneiden ja ränsistyneiden oksien poisto. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä. Uudet kukat ovat näyttävämmät, mikäli kukkineet kukat poistetaan.

Easy Elegance® valikoiman ruusulajikkeet ovat helppohoitoisia, terveitä, kaunismuotoisia ja tasakokoisia ruusupensaita. Valikoiman lajikkeet ovat amerikkalaisen Baileyn taimiston ruusunjalostusohjelmasta. Jalostustyön aikana pensaita ei ruiskutettu härmää, eikä mustalaikkutautia vastaan, näin vain kestävimmät lajikkeet jäivät jäljelle. Kaikki Easy Elegance® -valikoiman ruusulajikkeet ovat omajuurisia, eivätkä sen vuoksi tee villiversoja.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteRuusu All the Rage 3L
Korkeus, cm100-120 cm
Menestymisvyöhykkeet I-III (IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'All The Rage'
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapapyöreähkö
Istutustiheystaimiväli noin 60-70 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessä3 litran astia
Taimityyppiastiataimi