Ruusu Champlain 3L
Tuotekoodi: TA703252010 EAN: 6417189252108

Ruusu Champlain 3L

Tuotekoodi: TA703252010 EAN: 6417189252108

Tuotekuvaus

Ruusu 'Champlain' on on pitkään ja runsaasti kukkiva, kestävä ja helppohoitoinen kanadalainen ruusulajike. Kukinta alkaa kesä-heinäkuussa ja jatkuu syksyyn saakka. Kukat ovat tummanpunaiset, suuret, kerrotut ja tuoksuvat. Kukkia muodostuu kookkaisiin terttuihin, joissa voi olla jopa 30 kukkaa yhdessä tertussa! 'Champlain' on keskikokoinen, kaunis ja helppohoitoinen vaihtoehto pihan yksittäispensaaksi tai ryhmään muiden ruusujen kanssa. Lajike on härmänkestävä.

'Champlain' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, hyvin vettä läpäisevässä, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa.

Pensasta leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 4,00 kg

Ominaisuudet
TuoteRuusu Champlain 3L
Korkeus, cm100-120 cm
Menestymisvyöhykkeet I-IV
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpuistoruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa Puistoruusu-ryhmä 'Champlain'
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli noin 70-80 cm
AlkuperämaaEU
Taimen koko myytäessä3 litran astia
Taimityyppiastiataimi