Ruusu Macy's Pride 3L
Tuotekoodi: TA772260006 EAN: 6417189260066

Ruusu Macy's Pride 3L

Tuotekoodi: TA772260006 EAN: 6417189260066

Tuotekuvaus

Ruusu 'Macy's Pride' on kaunis ja helppohoitoinen Easy Elegance® -ruusuvalikoimaan kuuluva lajike. Todella kauniit, kerrotut kukat ovat suuret, jopa 12 cm halkaisijaltaan. Nuput ovat sitruunankeltaiset ja kukat avauduttuaan kermanvalkoiset. Myöhemmin kukissa saattaa olla häivähdys vaaleanpunaista. Kukkatertussa voi olla jopa viisi tuoksuvaa kukkaa. Lehdistö on tuuhea ja kiiltävän tummanvihreä. Kukinta kestää pitkään heinäkuulta syksyyn. Kaunis helppohoitoinen, omajuurinen ruusupensas ryhmään muiden kasvien kanssa tai yksittäin istutettavaksi.

Easy Elegance® -ruusu viihtyy parhaiten kuohkeassa, kosteassa ja hyvin läpäisevässä maassa. Keväällä ruusua voi lannoittaa ruusulannoitteella tai yleislannoitteella. Kukinta on runsaampaa ja kukat kestävät pidempään, jos pensasta kastellaan kuivina kausina säännöllisesti. Easy Elegance® -ruusu istutetaan niin että juuripaakun pinta jää samalle tasolle maanpinnan kanssa. Pensaan juurella voi käyttää katetta, joka pitää kasvualustan kosteana ja estää rikkaruohojen kasvun.

Hoitoleikkaukseksi riittää kuivuneiden ja ränsistyneiden oksien poisto. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä. Uudet kukat ovat näyttävämmät, mikäli kukkineet kukat poistetaan.

Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteRuusu Macy's Pride 3L
Korkeus, cm150
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Macy's Pride'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheys1,6 kpl/m