Etuleikkuri FR2216 MA 4x4 Jonsered
Tuotekoodi: JR967294903 EAN: 7391736619011

Etuleikkuri FR2216 MA 4x4 Jonsered

Tuotekoodi: JR967294903 EAN: 7391736619011

Tuotekuvaus

Monipuolisessa etuleikkurissa on vankka leikkuulaite, joka mahdollistaa niin bioleikkuun kuin taaksepuhalluksenkin. Edistyksellisen takarunko-ohjauksen ansiosta kääntösäde on pieni ja ajo-ominaisuudet loistavat. 4x4-voimansiirto parantaa ajomukavuutta entisestään epätasaisessa ja liukkaassa maastossa sekä rinnealueilla. Edessä olevalla leikkuulaitteella on helppo leikata läheltä esteitä ja pensaiden alta, ja leikattava alue on hyvin käyttäjän näkyvillä.

Ominaisuudet

TuoteEtuleikkuri FR2216 MA 4x4 Jonsered
Teho9,6 kW
MoottoriB&S Intek 4155 Turn Key Start
Sylinteritilavuus500 cm3
VetotapaNeliveto
VaihteistoHydrostaattinen
Polttoainesäiliö10 l
LeikkuulaiteSilppuava/taakseheittävä Combi-leikkuulaite 94 cm, 3-teräinen
Huoltoasentoon käännettävä leikkuulaiteKyllä
Moottorin voiteluPainevoitelu
MoottoriöljysuodatinKyllä
Leikkuukorkeus30-80 mm
Leikkaamaton ympyrä ø30 cm
Renkaat16 x 7,5
Leikkuuleveys94 cm
Leikkuukorkeuden säätövipuIstuimen vieressä
RunkoTeräslaatikkorunko
Ajonopeus max. km/h9
Paino254 kg

Lisätietoja leikkureista

Jonsered-etuleikkuri on ainutlaatuinen ketteryydessään Runko-ohjauksen ansiosta puut ja pensaat kierrät yhdellä liikkeellä ilman turhia peruutteluja. Leikkaat helposti aivan kukkapenkkien, aitojen ja muiden esteiden vierestä. Eteen sijoitettu leikkuulaite mahdollistaa tarkan työskentelyn. Pääset helposti puiden ja pensaiden alle. Viimeistelyn tarve trimmerillä on vähäistä. Kaikki hallintalaitteet ovat hyvin kuljettajan ulottuvilla. Kone on helppo käynnistää ja sammuttaa, ajaminen ja leikkaaminen on helppoa ja ergonomista.

Mukavasti automaattisesti
Jonsered-etuleikkureissa on hydrostaattinen voimansiirto. Nopeutta säädät portaattomasti polkimella. Molemmat kädet voit pitää ohjauspyörällä koko leikkuutyön aikana. Erilliset polkimet eteen- ja taaksepäin ajoa varten.

Hyvä leikkuutulos
Combi-leikkuulaitteen voit helposti muuttaa alle jättävästä taakse puhaltavaksi. Tällöin saat pidemmäksikin kasvaneen nurmikon leikattua siistiksi ja viimeistellyn näköiseksi. Taakse jättävä leikkuutapa tarjoaa parhaan mahdollisen keruutuloksen käytettäessä hinattavaa Sweeper 82 -kerääjää.

Combi-leikkuulaitteen alle jättävä leikkuuasento tarjoaa huippuleikkuutuloksen vaativallekin silmälle. Alaspäin suuntautuva puhallus piilottaa hyvin leikkuusilpun. Aikaa ja työvoimaa sitova syksyn lehtien haravointi voidaan usein korvata alle jättävällä leikkuulla.

Vaivaton puhdistaa
Pystyasentoon käännettävä leikkuulaite on vaivaton huoltaa ja puhdistaa.

Vakaasti nelivedolla
Neliveto tuo lisää ajovakautta ja työtehoa paitsi monimuotoisten rinnenurmikoiden leikkuussa niin myös talven lumitöissä, peräkärryn vedossa ja monissa muissa ympärivuotisissa ulkoaluetöissä. Nelivedon ansiosta leikkuutyö sateen liukastamilla piharinteillä on varmaa ja turvallista.