Etuleikkuri FR2312 MA Jonsered
Tuotekoodi: JR967237101 EAN: 7393080634429

Etuleikkuri FR2312 MA Jonsered

Tuotekoodi: JR967237101 EAN: 7393080634429

Tuotekuvaus

Pienikokoinen etuleikkuri tehokkaaseen ja helppoon leikkuutyöhön hieman pienemmille pihoille. Eteen kiinnitettävä leikkuulaite tarjoaa optimaalisen ulottuvuuden ja näkyvyyden työskentelyalueelle. Ensiluokkainen ohjattavuus ahtailla alueilla kompaktin rakenteen ja edistyksellisen takarunko-ohjausjärjestelmän ansiosta. Optimaalisen pidon takaava takaveto ja automaattivaihteisto tekevät käytöstä erityisen miellyttävää. Leikkuumenetelmä voidaan vaihtaa silppuavasta taaksepuhaltavaksi. Lisävarusteena mm. lumilevy talvikäyttöön.

Ominaisuudet

TuoteEtuleikkuri FR2312 MA Jonsered
Teho6,4 kW
MoottoriB&S PowerBuilt 3115
Sylinteritilavuus344 cm<sup>3</sup>
VetotapaTakaveto
VaihteistoHydrostaattinen
Polttoainesäiliö4 l
LeikkuulaiteSilppuava/taakseheittävä Combi-leikkuulaite 85 cm, 2-teräinen
Huoltoasentoon käännettävä leikkuulaite-
Moottorin voiteluRoiskevoideltu
Moottoriöljysuodatin-
Leikkuukorkeus25-70 mm
Leikkaamaton ympyrä ø65 cm
Renkaat155/50-8
Leikkuuleveys85 cm
Leikkuukorkeuden säätövipuLeikkuulaitteessa
RunkoPutkirunko valetulla takaosalla
Ajonopeus max. km/h9
Paino191 kg

Lisätietoja leikkureista

Jonsered-etuleikkuri on ainutlaatuinen ketteryydessään Runko-ohjauksen ansiosta puut ja pensaat kierrät yhdellä liikkeellä ilman turhia peruutteluja. Leikkaat helposti aivan kukkapenkkien, aitojen ja muiden esteiden vierestä. Eteen sijoitettu leikkuulaite mahdollistaa tarkan työskentelyn. Pääset helposti puiden ja pensaiden alle. Viimeistelyn tarve trimmerillä on vähäistä. Kaikki hallintalaitteet ovat hyvin kuljettajan ulottuvilla. Kone on helppo käynnistää ja sammuttaa, ajaminen ja leikkaaminen on helppoa ja ergonomista.

Mukavasti automaattisesti
Jonsered-etuleikkureissa on hydrostaattinen voimansiirto. Nopeutta säädät portaattomasti polkimella. Molemmat kädet voit pitää ohjauspyörällä koko leikkuutyön aikana. Erilliset polkimet eteen- ja taaksepäin ajoa varten.

Hyvä leikkuutulos
Combi-leikkuulaitteen voit helposti muuttaa alle jättävästä taakse puhaltavaksi. Tällöin saat pidemmäksikin kasvaneen nurmikon leikattua siistiksi ja viimeistellyn näköiseksi.

Combi-leikkuulaitteen alle jättävä leikkuuasento tarjoaa huippuleikkuutuloksen vaativallekin silmälle. Alaspäin suuntautuva puhallus piilottaa hyvin leikkuusilpun. Aikaa ja työvoimaa sitova syksyn lehtien haravointi voidaan usein korvata alle jättävällä leikkuulla.