Robottiruohonleikkuri Gardena Sileno Life 750
Tuotekoodi: JR967845308

Robottiruohonleikkuri Gardena Sileno Life 750

Tuotekoodi: JR967845308

Tuotekuvaus

Robottiruohonleikkurilla leikkaaminen voi olla äärimmäisen helppoa ja vaivatonta! SensorCut-järjestelmällä varustettu Gardena smart Sileno life -robottiruohonleikkuri leikkaa nurmikon luotettavasti ja tarkasti tarjoten tasaisen leikkuutuloksen ilman raitoja. Tämä malli on suunniteltu pihaan tai puutarhaan, jonka koko on enintään 750 m2. Kompakti ja ketterä robottiruohonleikkuri selviää ongelmitta jopa 30 % kaltevista rinteistä, kapeista käytävistä ja ahtaistakin alueista. Smart Sileno life hoitaa työnsä säällä kuin säällä, ja kulkee niin hiljaa, että ruohonleikkaamista tuskin kuulee. Kun akku on tyhjenemässä, leikkuri palaa automaattisesti takaisin latausasemaansa.

Ohjattu asennus opastaa ensiasennuksessa ja laskee yksilöllisesti suositellun leikkuuaikataulun. Halutut leikkuuajat voi valita kätevästi myös Smart App –sovelluksesta, ja määritellä eri aikaan smart Water Control -kastelunohjaimen kasteluaikojen kanssa. Gardena smart system -järjestelmän sydän on smart Gateway -reititin, joka huolehtii langattomasta tiedonsiirrosta puutarhan Gardena smart system -laitteiden ja Gardena smart App -sovelluksen välillä. Reititin hyödyntää kodin internetyhteyttä. Mukana toimitetaan latausasema, verkkovirtajohto, rajakaapeli, sinkilät ja liittimet.

Tämä malli on varustettu kätevällä Bluetooth®-ominaisuudella. Voit leikkurissa olevan näytön ja näppäimistön lisäksi hallita leikkuria helppokäyttöisellä GARDENA Bluetooth® App -sovelluksella. Kun syötät nurmikon koon, halutut leikkuupäivät ja aloitusajan, leikkuri ehdottaa sinulle optimaalista leikkuuaikataulua. Voit säätää leikkurin asetuksia Bluetooth®-ominaisuuden ansiosta älypuhelimellasi jopa 10 metrin etäisyydeltä.

Ominaisuudet

TuoteRobottileikkuri Gardena Sileno life 750
Nurmialue maksimissaan, m2750
Latausaika, min.60
Leikkuuaika per lataus, min.65
Leikkuukorkeus, mm20-50
Akku18V 2,1 Ah Li-Ion
Paino, kg8
Energiankulutus, kWh8
Maksimikallistus, %30

Kaupan päälle SILENO-käyttöturva
Kun hankit GARDENA SILENO -robottiruohonleikkurin, saat nyt täydellisesti hoidetun nurmikon lisäksi ylimääräistä turvaa. Gardena tarjoaa 5 vuoden takuun ja vakuutuksen uuden SILENO-leikkurin ostajalle – ilman lisäkuluja! Lue lisää täältä: Sileno-käyttöturvakampanja