Robottiruohonleikkuri R80Li Gardena

Tuotekoodi: JR967317605

Robottiruohonleikkuri R80Li Gardena

Tuotekoodi: JR967317605

Tuotekuvaus

GARDENA-robottiruohonleikkuri leikkaa asennuksen jälkeen nurmikkoa täysin itsenäisesti. Voit itse päättää, milloin leikkuri toimii. Voit ohjelmoida leikkurin leikkaamaan vaikka yöllä. Gardena-robottiruohonleikkuri toimii moitteetta säästä riippumatta myös sateella.
Rajakaapelilla rajaat pihaltasi robottiruohonleikkurin toiminta-alueen. Leikkuri pysyy rajakaapeleilla rajatun alueen sisällä. Kun akut kaipaavat latausta, leikkuri palaa omin avuin takaisin latausasemalle. Leikkuri lähtee oma-aloitteisesti jälleen leikkaamaan, kun akku on täynnä.

GARDENA-robottiruohonleikkuri leikkaa vähän kerrallaan ja satunnaisen liikeradan mukaan. Näin saavutetaan parhaiten kaunis leikkuujälki. Kun nurmikon pintaa leikataan jatkuvasti, mutta hellävaraisesti, nurmikko säilyy hyvinvoivana ja vihreänä. Hieno leikkuusilppu jää nurmikolle luonnonmukaiseksi ravinteeksi ja säästää käyttäjältä haravoinnin vaivan.

Leikkurin käyttäminen on hiljaista, ympäristöystävällistä ja turvallista. Leikkurin törmäysanturi reagoi esteisiin ja leikkuri ohittaa ne. Leikkuri pysähtyy, jos laitetta nostetaan. Nurmikon leikkaaminen on todella helppoa!
Leikkurin yksilöllinen PIN-koodi estää leikkurin luvattoman käytön.
Gardena-robottileikkurimalli valitaan leikattavan nurmialueen koon mukaan. Latausaika, leikkuuaika per lataus ja leikkuunopeus vaihtelevat malleittain. Mitä isompi nurmikko, sen tehokkaampi leikkuri tarvitaan leikkaamaan nurmikko kohtuuajassa ja pitämään nurmikko koko ajan leikatun näköisenä.

Takuu 24 kk

Ominaisuudet

TuoteRobottiruohonleikkuri R80Li
Nurmialue maksimissaan, m<sup>2</sup>800
Latausaika, min.70
Leikkuuaika per lataus, min.60
Leikkuuteho, m<sup>2</sup>/tunti45
Nopeus, cm/s38
<b>Varusteet:</b><p>Rajakaapeli (liittimineen), m200
Kaapelikiinnikket, kpl400
Varaterät, kpl3

Esite

Tilaa lisävarusteet täältä: