Bio-marjalannoite 1,25 kg

Tuotekoodi: ESB49011

Bio-marjalannoite 1,25 kg

Tuotekoodi: ESB49011

Tuotekuvaus

Bio-marjalannoite on biologis-orgaaninen kalipainotteinen täyslannoite jossa on maaperän omia mikrobeja. Kehitetty erityisesti hedelmiä muodostaville kasveille parantamaan hedelmien satoa. Mykorritsa-sienirihmasto takaa voimakkaan ja terveen kasvun. Luonnonmukainen pitkäaikaisvaikutus.

Tästä syystä on kehitetty erityisesti hedelmiä tuottaville kasveille Bio-Marjalannoite. Tämä orgaaninen erikoislannoite sisältää 6 % typpeä, 3 % fosforia ja 7 % kaliumia.

Tämä kalipitoinen ravinnesekoitus on täydennetty vielä maaperän mikro-organismeilla. Tällä tavoin lisätään maaperän aktiivisuutta ja aikaansaadaan ravinteiden tasainen muuntuminen. Lisätyt mikro-organismit vastustavat lisäksi kasvisairauksien kehittymistä maaperässä.

Bio-Marjalannoite soveltuu hyvin myös muille kasveille. Se on ihanteellinen NPK-lannoite marjapensaille, omenapuille sekä tomaateille. Bio-Marjalannoite on erityisen riittoisaa: 1 kg riittää 70:lle mansikantaimelle tai 10 m2:lle marjapensaita tai 20:lle tomaattikasville tai n. 2:lle normaalikokoiselle omenapuulle.