Natria Etanarae 1 kg
Tuotekoodi: SCH590004

Natria Etanarae 1 kg

Tuotekoodi: SCH590004

Tuotekuvaus

Etanoiden ja kotiloiden torjunta kannattaa aloittaa heti, kun puutarhasta löytyy jälkiä etanoista tai kotiloista. Näin ongelma on helpompi saada haltuun.

Natria Etanarae on tehokas ja luonnonmukainen kotiloiden ja etanoiden torjunta-aine, jonka tehoaine on luonnossa esiintyvä rautafosfaatti. Natria Etanarae tehoaa kaikkiin etanoihin ja kotiloihin, mukaan lukien espanjansiruetanat ja lehtokotilot.
Etanat ja kotilot syövät Natria Etanarakeita ja tämän jälkeen vetäytyvät koloihinsa maan alle, minne ne kuolevat. Täten kuolleita etanoita ei jää maan pinnalle eivätkä muut etanat käytä niitä ravintonaan. Valmiste vaikuttaa vain etanoihin ja kotiloihin, joten lapset ja lemmikit voivat oleskella käsitellyllä alueella turvallisesti.
Natria Etanarae -pakkaus on valmistettu 100 % kierrätysmuovista. Pakkauksessa on lapsiturvallinen, patentoitu annostelukorkki, mikä tekee annostelusta helppoa ja tarkkaa. S-muotonsa ansiosta muovipulloa on miellyttävä käyttää. Pakkauksen patentoitu annostelukorkki joko annostelee automaattisesti neliölle tarvittavan annoksen tai vaihtoehtoisesti sen avulla voi suoraan siroitella haluamansa määrän Etanarakeita maahan. 1 kg riittää 200-400 m2:lle.