Begonia Nonstop Pink, 3 kpl/pussi
Tuotekoodi: MG211932 EAN: 8710963211932

Begonia Nonstop Pink, 3 kpl/pussi

Tuotekoodi: MG211932 EAN: 8710963211932

Tuotekuvaus

Begonia Nonstop® Pink, pussissa kolme mukulaa.

 • Suku: Begoniat
 • Korkeus: 30 cm
 • Istutusaika: helmikuu-huhtikuu
 • Kukinta-aika: kesäkuu-lokakuu
 • Istutusväli: 20 cm
 • Istutussyvyys: 2 cm
 • Sipulin/mukulan koko: 5/6

  Begonia Nonstop® Pink on kaunis pinkkikukkainen Nonstop® -valikoimaan kuuluva mukulabegonia. Kukat ovat kauniisti kerrotut ja melko suuret, jopa kymmenen senttimetriä halkaisijaltaan. Lajike kasvaa noin 20-30 cm korkeaksi ja noin 30-40 cm leveäksi. Näyttävä kesäkukka esimerkiksi terassi- tai parvekelaatikoihin.

  Mukulabegoniat ovat kauniita ja kestäviä puolivarjon kesäkukkia, joiden mukulat voi siirtää talveksi viileään ja kasvattaa uudelleen seuraavana keväänä. Mukulat saattavat olla elinkelpoisia jopa kymmeniä vuosia ja niistä voi myös jakamalla lisätä uusia taimia.

  Mukulabegoniat kannattaa aina esikasvattaa sisätiloissa, jotta ne kukkisivat ajoissa. Mukulat istutetaan läpäisevään, ravinteikkaaseen multaan noin kahden sentin syvyyteen. Begoniat ovat hyvin herkkiä kylmyydelle, joten taimet kannattaa siirtää ulos vasta sitten kun hallanvaaraa ei enää ole.

  Kasvukaudella kesäkuusta aina syyspakkasiin asti begonioita lannoitetaan säännöllisesti, esimerkiksi veteen sekoitettavalla kastelulannoitteella. Lannoitus takaa runsaan ja jatkuvan kukinnan. Kukkineet kukat voi poistaa jotta kasvusto pysyy ilmavana. Paras kasvupaikka begonioille on puolivarjossa, suojassa kovilta tuulilta ja sateilta.

  Myöhään syksyllä, kun pakkaset tuhoavat kasvustot, begonian mukulat nostetaan ylös ja puhdistetaan mullasta. Mukulat säilyvät parhaiten kuivahkossa turpeessa, viileässä paikassa, mieluiten noin 10-12 asteen lämpötilassa.

Tuotepakkaus:

mitat: 13,7 cm (l) x 4,0 cm (k) x 20,0 cm (p)

paino: 0,13 kg