Begonia Camelia Flora, 3 kpl/pussi
Tuotekoodi: MG213271 EAN: 8710963213271

Begonia Camelia Flora, 3 kpl/pussi

Tuotekoodi: MG213271 EAN: 8710963213271

Tuotekuvaus

Begonia 'Camelia Flora', pussissa 3 mukulaa.

Begonia 'Camelia Flora' on hyvin kaunis vaaleanpunakukkainen lajike. Kerrottujen kukkien syvän roosanpunaiset terälehdet ovat reunoistaan koristeellisen valkoiset. Runsaasti kukkiva näyttävä lajike esimerkiksi kesäkukkaistutuksiin terassille tai parvekkeelle.

 • Suku: Begoniat
 • Korkeus: 30 cm
 • Istutusaika: helmikuu-huhtikuu
 • Kukinta-aika: kesäkuu-syyskuu
 • Istutusväli: 20 cm
 • Istutussyvyys: 2 cm
 • Sipulin/mukulan koko: 5/6

  Begoniat ovat kauniita ja kestäviä puolivarjon kesäkukkia, joiden mukulat voi siirtää talveksi viileään ja kasvattaa uudelleen seuraavana keväänä. Mukulat saattavat olla elinkelpoisia jopa kymmeniä vuosia ja niitä voi myös jakaa uusien taimien lisäämiseksi.

  Begoniat kannattaa aina esikasvattaa sisätiloissa, jotta ne kukkisivat ajoissa. Mukulat istutetaan läpäisevään, ravinteikkaaseen multaan noin kahden sentin syvyyteen. Begoniat ovat hyvin herkkiä kylmyydelle, joten taimet kannattaa siirtää ulos vasta sitten kun hallanvaaraa ei enää ole.

  Kasvukaudella kesäkuusta aina syyspakkasiin asti begonioita lannoitetaan säännöllisesti, esimerkiksi veteen sekoitettavalla kastelulannoitteella. Lannoitus takaa runsaan ja jatkuvan kukinnan. Kukkineet kukat voi poistaa jotta kasvusto pysyy ilmavana. Paras kasvupaikka begonioille on puolivarjossa, suojassa kovilta tuulilta ja sateilta.

  Myöhään syksyllä, kun pakkaset tuhoavat kasvustot, begonian mukulat otetaan ylös ja puhdistetaan mullasta. Mukulat säilyvät parhaiten kuivahkossa turpeessa, viileässä paikassa, mieluiten noin 10-12 asteen lämpötilassa.
Tuotepakkaus:

mitat: 13,7 cm (l) x 4,0 cm (k) x 20,0 cm (p)

paino: 0,13 kg