Gloxinia Kaiser Friedrich, 1 kpl/pussi
Tuotekoodi: MG213264 EAN: 8710963213264

Gloxinia Kaiser Friedrich, 1 kpl/pussi

Tuotekoodi: MG213264 EAN: 8710963213264

Tuotekuvaus

Suppilokukka 'Kaiser Friedrich', 1 kpl/pussi

Suppilokukka 'Kaiser Friedrich' on upea punakukkainen suppilokukkalajike. Kauniissa karmiininpunaisissa terälehdissä on huomiota herättävät valkoiset reunat. Lehdet ovat keskivihreät ja leveät.

 • Suku: Gloxiniat
 • Korkeus: 25 cm
 • Istutusaika: helmikuu-huhtikuu
 • Kukinta-aika: kesäkuu-elokuu
 • Istutusväli: 20 cm
 • Istutussyvyys: 2-5 cm
 • Sipulin/mukulan koko: 5/6

  Suppilokukat eli gloxiniat ovat keväällä ja kesällä kukkivia, sisätiloissa viihtyviä kausikasveja. Suppilokukilla on karvaiset lehdet ja suuret suppilon muotoiset kukat. Talvella suppilokukat tarvitsevat lepokauden ja niiden juurimukulat siirretään viileään. Keväällä mukulat istutetaan uudelleen ja niistä voi jakamalla lisätä uusia kasveja.

  Suppilokukan mukulat istutetaan ruukkuihin muutaman sentin syvyyteen silmupuoli ylöspäin. Ruukut kastellaan hyvin ja siirretään lämpimään, valoisaan paikkaan. Kastelua voi lisätä kun uutta kasvua alkaa olla näkyvissä.

  Suppilokukka viihtyy lämpimällä ja valoisalla kasvupaikalla, ei kuitenkaan suorassa paahteessa. Mullan pinta saa hieman kuivahtaa kastelukertojen välillä. Säännöllinen lannoitus takaa runsaan kukinnan koko kasvukauden ajan. Suppilokukkaa voi lannoittaa esimerkiksi veteen sekoitettavalla kastelulannoitteella kerran kahdessa viikossa.

  Syksyllä suppilokukka lopettaa kukinnan ja siirtyy lepovaiheeseen. Tällöin lehtien annetaan kuivahtaa ja kastelu lopetetaan. Kuihtuneet lehdet poistetaan ja juurimukulat siirretään viileään paikkaan, mielellään noin 10-15 asteen lämpötilaan.

Tuotepakkaus:

mitat: 13,7 cm (l) x 4,0 cm (k) x 20,0 cm (p)

paino: 0,06 kg